Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Riktigt bra!”
Omdöme om Koi Kitchen & Café

Koi Kitchen & Café
Rankad som nr 28 av 133 Restauranger i Luleå
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 juli 2018

Supergod, fräsch mat med "riktiga", härliga asiatiska smaker. Personal med tillmötesgående och trevligt sätt!

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack malinl431
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 14 juli 2018 från mobil enhet

Nytt asiatiskt ställe med vietnamesiskt inriktning. Fräscht och gott så som vietnamesiskt mat ska smaka. Kul med variation i stan!

Datum för besöket: juni 2018
Tack FoodmasterP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2018 från mobil enhet

Jättegoda sataikycklingspett. God jordnötssås. Lugnt och skönt. Vi satt ovanpå och fick en fin lunch. Positiv överraskning

Datum för besöket: april 2018
Tack Dream712645
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2018

Maten var helt ok, restaurangen såg lyxig och fin ut och därmed kanske man byggde andra förväntningar på hur maten skulle smaka. Det kanske finns andra rätter som är mycket godare än den jag tog.

Datum för besöket: mars 2018
Tack ZarlashtD1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2018 från mobil enhet

Vi var fyra vänner som åt middag här. Lokalen är inte särskilt trevlig för middag, och personalen kändes inte så proffesionell. Men maten var ok, nudelsoppan med kyckling var fantastisk.

Datum för besöket: mars 2018
Tack UlrikaS3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Koi Kitchen & Café tittade också på

Luleå, Norrbottens län
 
Luleå, Norrbottens län
Luleå, Norrbottens län
 
Luleå, Norrbottens län
Luleå, Norrbottens län
 

Besökt Koi Kitchen & Café? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt