Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline128 US$
eDreams128 US$
FindHotel127 US$
Etrip127 US$
Agoda.com127 US$
Tripadvisor128 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (51)
Filtrera omdömen
51 resultat
Medlemsbetyg
14
21
12
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
14
21
12
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 51 omdömen
Omdömet skrevs 5 september 2020 från mobil enhet

Vi bodde en natt på Park hotell och det var en väldigt trevlig vistelse. Fina rum bra sängar. Frukosten var helt ok och personalen är väldigt service minded. Rekommenderas. Bra läge dessutom, om man vill ta en promenad till någon restaurang.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack asairene
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017 från mobil enhet

Stort plus var de otroligt sköna och fräscha sängarna och de mjuka fina handdukarna. Badrummet var väldigt litet men fyllde sin funktion. Visst sus från vägen i rum 3 men det störde inte vår nattsömn. Frukosten var enkel men hade ändå allt vi kunde önska för att bli mätta och belåtna, mackor med enklare pålägg, yoghurt, juice och ägg. Parkering kunde lösas längs vägen då hotellets egna var fulla, vi fick p-tillstånd från receptionen. Perfekt hotell för en barnfamilj på genomresa.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Swedish-A-team
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017

Hotellet ligger centralt i Luleå med närhet till stadskärnan. Det är ett enkelt hotell med bra service. Helt acceptabel frukost. Trots att vi bodde ut mot stor väg var det tyst på rummet. Sängen var dock lite hård för min smak.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Yelverton T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2017

Litet familjehotell med trevligt allrum, sköna sängar o bra frukost. Bra parkering utanför hotellet, lätt att hitta, bra restauranger i närheten. Hotellet ligger Centralt o nära butiker för chopping, prisvärt!

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 89evaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2016 från mobil enhet

Har inte för höga förväntningar. Väldigt enkelt hotell som känns lite som ett vandrarhem. Skulle inte stanna där mer än en natt.
Om du kommer sent så ring på klockan så kommer personalen och ge dig nyckeln.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste i arbetet
Tack Frisk1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen