Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Discover47942554891

Bra! Ett önskemål är att de öppnar restaurangen igen.

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 feb. 2024
Jag gillar Örnvik, har ofta bott där. Dessvärre var restaurangen stängd, därför blev det inte full poäng. Fanns två kök där man kunde fixa med medhavd mat. Alltid rent och trevlig personal. Bra om man, som jag, skulle resa vidare nästa dag eftersom det ligger intill E4.
Datum för vistelsen: januari 2024
Tips för att välja rum: Kolla om restaurangen är öppen så du kan ta med mat att värma om den är stängd.
Resetyp: Reste ensam
4,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 542 kr
  • Priceline
    1 452 kr
  • Vio.com
    1 335 kr
  • Expedia.com
    1 542 kr
4.7 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 547 kr
1 349 kr
  • Priceline
    1 547 kr
  • Expedia.com
    1 349 kr
  • Hotels.com
    1 349 kr
5.3 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 100 kr
  • Expedia.com
    890 kr
  • Hotels.com
    910 kr
  • ZenHotels.com
    990 kr
2.1 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfri parkering
1 251 kr
1 162 kr
  • Priceline
    1 250 kr
  • Strawberry Hotels
    1 250 kr
  • Expedia.com
    1 162 kr
5.3 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 274 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
    1 274 kr
  • ZenHotels.com
    1 276 kr
  • Vio.com
5.1 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
1 301 kr
  • Priceline
    1 370 kr
  • StayForLong
    1 243 kr
  • Hotels.com
    1 301 kr
5.8 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
"Familjerum"/Fyrbäddsrum
749 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    749 kr
  • Hotels.com
    749 kr
  • Vio.com
    749 kr
5.3 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
The Bed
945 kr
Helt återbetalningsbar
  • Vio.com
    945 kr
  • Agoda.com
    945 kr
  • eDreams
    945 kr
5.8 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 295 kr
1 204 kr
  • Priceline
    1 295 kr
  • Strawberry Hotels
    1 295 kr
  • Expedia.com
    1 204 kr
6.1 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
1 050 kr
  • Priceline
    1 266 kr
  • Vio.com
    963 kr
  • Hotels.com
    1 266 kr
6.0 km från Ornvik Hotell & Konferens
Kostnadsfritt wifi
Visa fler hotell i Luleå
Omdömen (33)
Filtrera omdömen
33 resultat
Medlemsbetyg
6
8
7
5
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6
8
7
5
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 33 omdömen
Omdömet skrevs 15 augusti 2023 från mobil enhet

Det enda som gjorde att det blev en 2:a är för att den stackars personalen försökte. Men vad har hänt med detta ställe?!? Varit så bra förut med fräscht, god mat och ganska så trevligt ställe. Nu har det verkligen sjangserat! Slitet, smutsigt, maten inte alls lika bra som förr.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack annakarinr_13
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 juli 2023

Välj ett annat hotell än det här. Det är absolut inte värt pengarna. Hotellbyggnaden luktar unket och det är väldigt slitet och gammalt. Vi hade spindelnät i alla hörn i rummet, listen till kylen hade ingrodd smuts, badrummet såg lappat och lagat ut och hade fullt med Ingrid smuts i skarvar. Brunnslocket var fullt hår. Sängarna var rangliga och lät, kuddarna platta. Väldigt lyhört. Frukosten var riktigt dålig: bröden var värda för länge så de var som skorpor, besticken smutsiga, tevatten ljummet. Men bra att parkeringen inte kostade extra.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack emsoka
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 juni 2021 från mobil enhet

Jag kan egentligen inte säga något om själva rummen eller maten eftersom det inte gick att check in. 40 minuter stod jag och väntade i receptionen. Ringde 70 gånger på en knapp och 3 gånger till ett nummer där någon sa "min kollega är på väg". Det kanske han var. Dock tog det 2/3 av en timme och till slut kommer en Nisse-Lasse lunkandes med en klädsel som liknar en luffares med stora lurar. Provocerande långsamt gick han in genom ytterdörren, in bakom disken, stod där och petade på datorn i typ 1 minut innan han kollade upp på mig och frågade "Jaha. Och vad vill du då?". Vad vill jag då?! Jag ville checka in men efter att ha frågat om uppgifterna på hemsidan stämde att dom serverade frukost, lunch och middag som vanligt och fick ytterligare ett drygt svar ångrade jag mig fantastiskt snabbt. Frukosten bestod tydligen inte av buffé utan något som är nerstoppat i en papperspåse. Lunch och middag icke existerande. Tvärt om mot vad som stod på hemsidan. Som svar på mitt "varför?" sa han: "det är ändå bara arbetare som bor här". Tack men nej tack. Så är du arbetare, vill äta ur en påse på morgonen och hittar nyckel till rummet på eget bevåg kan det vara ett ställe för dig. Jag valde ett riktigt hotell med en riktigt receptionist med en riktigt frukost där det var möjligt att checka in.

Berit

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack antons431
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 19 november 2020

Ligger nära E4 vid infarten till Luleå.
Trevligt hotellrum nära naturen. Rent och fint.
Rum på natten med portkod. Vänlig personal.
Dagens kvällsmål, stor portion husmanskost, i restaurangen.
Riklig frukostpåse pga. Corona.
Ca 2km till stort shoppingcentrum.

Rumstips: Stor parkeringsplats.
Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Road208972
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juli 2019

Bodde på campingen som var mysig och campingtomterna var i ordning. Servicehuset var slitet och smutsigt. Diskrummet var i ordning men det var nog mest för att gästerna var ordningsamma.
De som arbetade på hotellet hade noll koll och var överallt och ingenstans.
Jag fick en känsla av att det fattades personal, kanske ägaren inte kan anställa fler eller så var de kort om folk helt enkelt. Receptionen var iallafall inte bemannad i 9 fall av 10. Hotellet var grisigt och slitet, blomsterdekorationer stod och vissnade på borden.
Det är synd för det är ett väldigt fint ställe med många möjligheter.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Service
1  Tack 140susannej
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen