Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (525)
Filtrera omdömen
525 resultat
Medlemsbetyg
204
221
71
20
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
204
221
71
20
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 525 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2018

När vi bodde där så blev vi bra omhändetagna och vi trivdes bra där.Vi fick en av de större stugorna med 2 rum och dedt fungerade bra för oss 5 personer.Frukostarna var mycket bra och väl påfyllt hela tiden. Bra gjort

Datum för vistelsen: augusti 2018
Tack Anders N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CampRipan, Receptionschef på Camp Ripan, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2018

Hej Anders, tack för er fina feedback och verkligen roligt att höra att ni trivdes. Vi jobbar hårt för att alla ska känna sig hemma här hos oss. Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2018 från mobil enhet

Snyggt ställe med allt man behöver. Men frukost tidigast 0730? det går bort när man jobbar. Frukostpåsen var kass.
Gymet suger, så litet att man får cellskräck.
God mat i restaurangen men märkligt att all personal pratar engelska.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Bjorn_Karlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CampRipan, Receptionschef på Camp Ripan, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2018

Hej

Tack för din feedback. Under sommarsäsongen öppnar vi frukosten 07.30. Resten av året öppnas det 06.30. Detta har vi sett fungerat baserat över behovet under sommarmånaderna. Vi ber om ursäkt att frukostpåsen inte höll måttet. Vi hoppas du hade trevligt ändå och välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Fina hotell-stugor, med hög comfort. Tvättjärnsbadet är väldigt fint och restaurangen har väldigt god mat. Fler sorters vin än rätter i menyn, men de som finns är av hög klass. Stor och härlig frukost, som ingår i priset!

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 439marianneb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Bodde två nätter i tvårumsstuga juli 2018. Trevliga stugor,rent och snyggt, bra utrustning. Nu var det 30 grader varmt dessa dagar så det blev lite hett inomhus. Då det är fasta ej öppninsbara fönster gick det inte öppna och vädra för att få korsdrag. Borde finnas bättre vädringsmöjligheter eller AC. Nu är det väl inte 30 grader så ofta Frukosten var superb. Härligt avsvalkande bad i värmen var toppen framförallt när man är här med en 6 åring.
Ett minus för sen incheckning.
Men överlag toppen.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack annols66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CampRipan, Receptionschef på Camp Ripan, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2018

Hejsan!

Tack för er recension och jätteroligt att ni tyckte om Camp Ripan överlag. Vi har haft det otroligt varmt i sommar och får titta på andra lösningar om värmen fortsätter. Välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2018 från mobil enhet

Stannade på Camp Ripan i fyra nätter för att hinna med allt som Kiruna erbjuder.
Från hotellet finns en midnattssolstig att vandra för att komma upp på en utsiktsplats där man ser midnattssolen.
Hotellet är rent och fräscht och rummen har parkering precis utanför. Supersköna sängar och en riktigt bra frukost.

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack lottag439
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen