Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint fik”
Omdöme om Cafe Safari

Cafe Safari
Rankad som nr 1 av 2 Efterrätter i Kiruna
Certificate of Excellence
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Vi fick det stället rekommenderat och det visade sig stämma, bra bak, got kaffe, trevlig personal, mysigt ställe

Datum för besöket: juli 2020
Tack Notan66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (303)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 303 omdömen

Omdömet skrevs 14 juli 2020 från mobil enhet

Väldigt goda bakvärk. Tog en hjortbiskvi och latte som var supergoda. Chailatten är dock ej att rekomendera.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Gabriella S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020 från mobil enhet

Enormt goda bakverk!
Mysig lokal och trevlig personal.
Enda minuset var att chailatten var lite smaklös

Datum för besöket: juli 2020
Tack Lydia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2020 från mobil enhet

Ett riktigt hemtrevligt litet café i Kiruna.
Kom in hit för mat eller fika. Själv provade jag wienerbröd med jordgubbar.

Datum för besöket: juni 2020
Tack Peter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2019 från mobil enhet

Kirunas bästa café.
Bra mackor och fika. Priserna är helt okej.

Det är tyvärr trångt och dåligt med platser. Ett tips är att kolla om det finns ledigt bord innan man beställer.

Datum för besöket: december 2019
Tack nadjamikael
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cafe Safari tittade också på

Kiruna, Norrbottens län
Kiruna, Norrbottens län
 
Kiruna, Norrbottens län
Kiruna, Norrbottens län
 

Besökt Cafe Safari? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt