Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline87 US$
Agoda.com87 US$
eDreams87 US$
StayForLong
ZenHotels.com
Vio.com
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (185)
Filtrera omdömen
185 resultat
Medlemsbetyg
54
56
50
15
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
54
56
50
15
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 185 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2019 från mobil enhet

Bra rum
Men små
Städat
Saknar avlastningshyllor för hjälm och prylar
Lugn omgivning
Har parkering

Sedan finns en fantastisk restaurang på hotellet
Ostbar, köttbar, godishylla
Samt en delikatessaffär
Kanonbra!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack rolfw693
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juli 2019

Vi bodde en natt på vandrarhemmet. Här finns inget extra - ingen charm att hoooas på. Men det ör okej. Rena lakan och en bastu. Knarrande sängar i metall men för det ge priset är det helt okej. Dessutom finns den trevliga restaurangen Spisa i samma hus, vilket verkligen är en extra bonus. Plus att det ligger mycket centralt beläget i G:a Kiruna.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Adrienne S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 17 juni 2019

I Kiruna för att fira student - och vi bodde på SPis hotel.

Möttes av en mycket imponerande och inspirerande ölavdelning i foajén. Rummen trevliga, fräscha - och en kanongod frukost.

Vi hann inte med att äta i restaurangen, vilket vi beklagade, för menyn var intressant, och om vi kommer tillbaka - så ska den få ett besök.

Datum för vistelsen: juni 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack 139g_ran_
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 februari 2019 från mobil enhet

Centralt vandrarhem med hotellrums möjligheter. Rummet jag hade var litet men fungerade bra, två sängar, dusch och toalett. Tv med några kabel-tv kanaler. Gratis wi-fi och en restaurang med god mat. Frukosten var mycket god och personal väldigt trevlig.
Parkering mycket nära vandrarhemmet.

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste ensam
Tack piteanders
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 september 2018 från mobil enhet

Underbar personal som tar väl hand om en. Supergod frukost och perfekt ställe att bo på efter en lång vandring och nätter i tält. Rekommenderas starkt ! Har även ett grymt bra ölsortement och en välsorterad deli. :)

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Isabella M
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen