SWmaverick
Stockholm, Sverige

Trevligt och fräscht medelklasshotell - middag ingår

Omdöme om Hotell E-10
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 juni 2019från mobil enhet
Trevligt och fräscht medelklasshotell med personlig service, bra frukostbuffé och bra läge.

Plus för att det ingår middag i priset! Detta borde för övrigt marknadsföras bättre på hemsidan. Betyder säkert mycket för till exempel en barnfamilj...

Minus för att direktbokning av rum inte kan ske via internet (man måste alltså maila eller ringa).

Datum för vistelsen: juni 2019
Reindeer Lodge sketched
    15.2 km från Hotell E-10
    Visa fler hotell i Kiruna
    Omdömet skrevs 9 februari 2019 från mobil enhet

Finns inte så mycke att säga. Ett av rummen hade en bastu under sig och de va tamef*n 30grader i rummet och golvet kände som en stekpanna. Fick flytta över till ett par vänliga thailändare där jag blev bjuden på en kopp te och fick spöa dem i vändtia och yatzy. Något i sängarna var inte helt rätt så jag anade ugglor i mossen då de började klia som sat*n då jag la mig där. Toaletterna var dugliga men avloppsrensanordningen var illa placerad. MAN SÄTTER INTE DEN OVANFÖR GOLVET I HÖRNET AV DUSCHGOLVET, såg riktigt äckligt ut. Skärpning förf*n

Datum för vistelsen: februari 2019
    Restyp: Reste med vänner
    Tack Bjornarne69
    Omdömet skrevs 19 oktober 2018 från mobil enhet

Rent och fräscht hotell med bra parkering. Normal frukostbuffé och gratis Wifi. Varför jag ger hotellet medelpoäng är priset. Alldeles för dyrt, ingick i och för sig middag...men ändå. Nära till mataffärer och ett par pizzerior, annars finns ju mat på hotellet.

Datum för vistelsen: oktober 2018
    Tack Trubbnos
    Omdömet skrevs 13 februari 2018 från mobil enhet

Ett mycket personligt och trevligt hotell/Ställplats. Vi har stått här med husbil i 7 dagar. Vatten, avlopp, duschar, bastu, restaurang har varit perfekt. Extra plus med alla hockeykanaler i baren. Vi kommer gärna igen, hälsar Björn o Lena.

Datum för vistelsen: februari 2018
    Tack Brunmalm
    Omdömet skrevs 14 januari 2018 från mobil enhet

Har nu bott här ett par dagar för andra gången och jag måste säga att många tidigare omdömen gäller inte längre. Hotellet är uppdaterat på många punkter och servicen är god. Visst, det är fortfarande inget lyxhotell och ligger utanför stadskärnan ( som förövrigt är på väg att flyttas närmare) men det uppfyller absolut kraven för ett 3,5 star hotel. Jag kommer komma tillbaka, perfekt läge om man är bilburen.

Datum för vistelsen: januari 2018
    Restyp: Reste i arbetet
    1  Tack 713tvs
    Omdömet skrevs 4 september 2017

rummet litet men helt ok förutom placering av badrumsskåp (man måste nog vara minst 1,75 för att ha någon nytta av den!) och resväskvagga ( går inte att använda pga närhet till badriåumsdörr) dessutom finns bättre placeringsmöjlighet.

Datum för vistelsen: september 2017
    • Restyp: Reste med familjen