Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
148 US$
Se erbjudande
Expedia.com155 US$
Hotels.com155 US$
Travelocity155 US$
Priceline155 US$
eDreams148 US$
Orbitz.com155 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (284)
Filtrera omdömen
284 resultat
Medlemsbetyg
71
139
57
7
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
71
139
57
7
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 284 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2021

Mycket bra hotell. Trevlig, vänlig och professionell personal. Bra sängar, tyst luftcirkulation. Frukost helt ok. Safe och kylskåp i rummet. Wifi bra, men öppen och utan inloggning. Bra läge i centrum. Parkering strax utanför.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Vitpeppar
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Mysigt hotell som saknar lobby, men incheckningen gick smidigt på puben där vi också åt goda älgfärsbiffar första kvällen. Frukostbuffén var liten, men hade allt som vi önskade, det enda negativa var att frukosten serverades mellan 07.00-09.00.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Sofie987456
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Vi bodde en natt i mycket fräscht rum där både rummet och toan verkade nyrenoverade. Åt middag på kvällen, frugan en hamburgare och jag gräddstuvad souvas med potatispuré och lingon vilket smakade mycket bra. Ordentlig frukost med småvarmt. Personalen väldigt hjälpsam och trevlig. Trevlig atmosfär i puben. Övernattar gärna där igen.

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack BrittanoBengt
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 augusti 2019

Hotellet ligger bra till i centrum av Kiruna. Alla rummen ligger en trappa upp, i bottenvåningen finns puben och gallerian. Jag bodde i ett relativt stort och ljust enkelrum, men stördes av en fläkt i rummet hela tiden. Vattenkokare med kaffe och te på rummet, och bra att man slapp småförpackningarna i badrummet och kunde använda tvål från storpack. Frukosten intas i puben. Inte så mycket varm mat eller brödsorter (men desto fler sorters yoghurt att välja på) men allt som serverades var gott. Den stora nackdelen är incheckning först kl 16.00 så man kan inte komma tidigare och lämna in sitt bagage.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Michael N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 31 juli 2019 från mobil enhet

Bishop Arms är beläget centralt i Kiruna. In- och utcheckning sker i puben. Hotellet ligger en trappa upp. Fräscha och fina rum. Kaffe o te finns på rummen. Frukost serveras i puben på markplan. Mycket serviceinriktad personal. Rekommenderas.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack 856j_rgenl
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen