“Trivsam kväll med god mat och bra service ”
Omdöme om Marité Restaurang

Marité Restaurang
Boka bord
sön 23/3
20:00
Rankad som nr 8 av 159 Restauranger i Östersund
Beskrivning: I Marités restaurang kan du avnjuta magnifik mat och dryck med en utsikt som överblickar Storsjön och våra jämtländska fjäll. Under sommarmånaderna erbjuder Marités nyrenoverade takterrass Östersunds bästa solläge!
Restauranginformation
Omdömet skrevs 8 juli 2020 från mobil enhet

Åt en mycket prisvärd trerätters middag i vänners sällskap. Svärt att välja från den varierade menyn då allt lät lockande 😊 Valde tonfisktartar, torsk och hemgjord glass. Allt mycket väl-lagat och gott. Alla i sällskapet var nöjda med sina rätter.

Trevligt bemötande och trivsam lokal där man inte behövde trängas vilket känns bra i dessa tider.

Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Anita S
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 24 juli 2019 från mobil enhet

Åt veckans trerätters fint,sammansatt meny. Gott och vällagat samt trevlig personal. Mysig miljö i hamnen,sällskapet helnöjda kan verkligen rekommendera krogen.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack lillernst
Omdömet skrevs 15 augusti 2018 från mobil enhet

Mycket välsmakande torsk och ljuvlig fisksoppa med delikata tillbehör. Trevlig och artig servis. Slående utsikt!

Tack 823mimmib
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Vi firade med en god middag. Träffsäkra smaker och fin miljö och vi stortrivdes. Trevlig och tillmötesgående personal.

Tack kristinaandersso2018
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Jättegod mat och dryck och trevlig personal och bra service i härlig miljö vid hamnen.
Rekommenderas verkligen 👍👍🍷🍷

Tack OggeO1

Resenärer som tittade på Marité Restaurang tittade också på

Östersund, Jämtlands län

Besökt Marité Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt