Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
66 US$
Se erbjudande
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (71)
Filtrera omdömen
71 resultat
Medlemsbetyg
8
30
18
10
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
8
30
18
10
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1722 av 71 omdömen
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Inom denna kommunala camping finns stora möjligheter till camping med tält, husvagn, husbil eller stuga i olika klasser.
Stugan vi hade var mycket väl isolerad o utestängde därför till viss del störande ljud. Stugans utrustningsnivå var tämligen spartansk. Personalen i rec var positiv.
Ingen sjöutsikt.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack CG453
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2016

Mycket fina omgivningar men campingen var inte värd 4 stjärnor på grund av att toalett och duschutrymmen ej var av bästa kvalitet. campingplatsens område var inte heller det bästa. men Östersund och Frösön är definitivt värt att se.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack perolak2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2016 från mobil enhet

Välordnad och bra camping i Östersund lätta att hitta. Platser på gräs eller asfalt för husvagnar och husbilar möjlighet att bli av med grå vatten samt latrin. En stor bad anläggning fanns alldeles vid campingen. Ett minus var att man fick köra till olika ställen för att få vatten tömma latrin och gråvatten.

Datum för vistelsen: augusti 2016
Tack T4684HLjanw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2016 från mobil enhet

Vi sov över en natt i husvagnen på väg söderut och det funkade perfekt i det syftet. Något lutande platser på en större gräsyta. Inget extra men serviceutrymmena var fräscha och fina, och personalen trevlig.

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste med familjen
1  Tack lenan243
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2016

En medelmåttig campingplats med små campingtomter. Fick nästan inte plats med medelstor husbil. Servicehus med okej standard. Ganska centralt belägen med fina cykelbanor i omhvningen. Närhet till matbutik med stort utbud.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack Johansson8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen