Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa restaurangen”
Omdöme om Dalwhinnie

Dalwhinnie
Rankad som nr 1 av 130 Restauranger i Östersund
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 42 US$
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Helt klart bästa restaurangen i Östersund! Mycket vällagad mat med riktigt bra råvaror och mycket trevlig personal. Åt reninnerfilé som var så mör att den kunde skäras med smörkniv. Råbiffen var mycket bra även den. Gick dit två kvällar på raken vid mitt första besök i Östersund. Tack Micke för ditt otroligt trevliga bemötande och ditt gästvänliga sätt och för dina tips om prisvärda whiskies...!

Datum för besöket: februari 2020
Tack tomash555
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dalwhinnie2013, Ägare på Dalwhinnie, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Hej Tomas H
Härligt att ni gillade vårt ställe och uppskattade maten. Bara roligt att prata och tipsa om whisky.
Ha en skön helg och stort tack för omdömet.
Michael Ternqvist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (347)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1216 av 347 omdömen

Omdömet skrevs 21 februari 2020

Helt klart den bästa restaurang i Östersund med mycket God mat och perfekt lagad + mycket trevlig personal. Har varit där och ätit sedan den öppnade och ALDRIG blivit missnöjd

Datum för besöket: januari 2020
Tack Blakullan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dalwhinnie2013, Ägare på Dalwhinnie, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Hej Anna-Lisa Söderman
Stort tack för omdömet det värmer oss alla, ha en skön helg.
Michael Ternqvist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2020

Mycket bra mat, trevlig personal, förstklassig service.
Helt klart ett av de bästa restaurangerna i Östersund

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack hanss525
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michael T, Ägare på Dalwhinnie, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2020

Godmorgon hanss525
Alltid lika roligt att vakna till omdömen som ditt, vi tackar ödmjukast.
Ha en riktigt skön helg
Michael Ternqvist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020

Vi blev verkligen bemöta som VIP gäster. Välkomnade och maten var perfekt! Mysigt och ombonat. Rent på toaletten, är ett stort plus.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 389kristinal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michael T, Ägare på Dalwhinnie, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2020

Tack 389kristinal
Glad vi blir av omdömet stort tack och härligt att ni även uppskattade toaletten:)
Ha en riktigt skön helg
Michael Ternqvist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2020

En av Östersunds bästa restauranger. Jämn och hög kvalitet på mat och service. Väl värt ett besök, kan verkligen rekommenderas

Datum för besöket: mars 2019
1  Tack SusanneW1159
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michael T, Ägare på Dalwhinnie, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2020

Hej SusanneW1159
Stort tack för ett värmande omdöme.

Ha en underbar dag
Michael Ternqvist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dalwhinnie tittade också på

Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 
Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 

Besökt Dalwhinnie? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt