Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Världsklass”
Omdöme om Dalwhinnie

Dalwhinnie
Rankad som nr 1 av 131 Restauranger i Östersund
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 33 US$
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 10 november 2018 från mobil enhet

Vi var i stan för att se Bajen lira dagen efter. Låga förväntningar växte till maxad kundnöjdhet. Vilken fantastisk middag! Reninnerfilén var otroligt god. Magisk potatisgratäng, sås och perfekt stekt kött. Personalen var trevlig och alert, och våra önskemål om mer potatis togs emot med ett leende och levererades tämligen omgående. Önskar att denna krog låg i Stockholm. Vilket föredöme, jag lyfter på hatten.

Datum för besöket: november 2018
1  Tack Linkchef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (295)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 295 omdömen

Omdömet skrevs 2 november 2018 från mobil enhet

Bra service, trevlig personal, bra mat, väl utvalt sortiment av öl, alltid hittar man något nytt. Toppen.

Datum för besöket: november 2018
Tack Cruiser16120586221
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2018 från mobil enhet

Efter att vi kört bil i 9 timmar valde vi att Dalwhinnies skulle få stå för maten. Å gissa om vi blev nöjd. Jag tog en Islayburgare och min flickvän tog en oxfiletoast. Vi valde att byta till sötbotatispommes för allt blir bättre med sötpotatis. Det blev ett riktigt köttkoma och allt var jätte gott.
Resturagnens bar har vunnit massor av priser men vi kunde inte avnjuta något sånt.

Datum för besöket: november 2018
Tack 88eirikn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2018 från mobil enhet

En karl som hälsade välkommen och hade snorkoll på folk o beställningar. Mycket trevligt. Fullbokat men möjlighet till barhäng

Datum för besöket: september 2018
Tack cillay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2018 från mobil enhet

En restaurant i toppklass! Både vad det gäller mat och service. Jag åt renfilé med potatisgratäng. File’n smalt i munnen och kantarellsåsen till var ljuvlig. Potatisgratängen var godare än den jag gör hemma ( jag brukar få beröm för min) . Min partner åt rödingfilé ( han är fiskälskare) en gnällig sådan. Han intygar att denna rödingfilén var den godaste han ätit. Till detta serverades en specialanpassad potatisgratäng med mer vitlök och västerbottenost i. Smaskens alltså. Tyvärr orkade vi inte äta någon dessert så det får bli nästa gång. Varsitt gott glas vin till var inte fel heller. Här är maten lagad med kärlek och servicen outstanding. Om ni är i Östersund? Denna upplevelse är ett måste.

Datum för besöket: september 2018
1  Tack anneli562018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dalwhinnie tittade också på

Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 
Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 
Östersund, Jämtlands län
 

Besökt Dalwhinnie? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt