Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (369)
Filtrera omdömen
369 resultat
Medlemsbetyg
72
122
118
47
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
72
122
118
47
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 369 omdömen
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Sköna, vippbara sängar. rymligt badrum. Möjlighet välja frukostpaket istället för buffé. Trevlig uteplats. Vi hade ett hundrum och en egen handduk samt huvudskål var framlagda. Utgång i smalt ung till rummet. Helt enkelt, det fanns inget att klaga på. Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Rallykatt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Reception ÖSD Östersund Syd, Other på Scandic Ostersund Syd, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2020

Hej,

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!

Fortsatt fin sommar,
Jenny Erikson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 13 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 30 mars 2020 från mobil enhet

Trots läget i världen just nu så är detta hotellet fantastiskt.

Nästan ingen frukost, och dåligt matutbud pga av läget men det spelar ingen roll.

Med supertrevlig personal som är serviceminded till 150% så kommer jag aldrig att bo på annat håll när jag väl är i Östersund.

Helt suveränt!

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack Carl K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny E, General Manager på Scandic Ostersund Syd, svarade på det här omdömetSvarade 1 april 2020

Hej,

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästahälsningar,
Jenny Erikson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2020

Bor ofta på Scandic Syd när jag besöker Östersund. Vid mitt besök så var det väldigt få gäster. Stor fördel är att det finns gott om gratisparkeringar och laddstolpar för El och laddhybrider. så ska man resa till Östersund med bil så är Scandic Syd helt klart min rekommendation.

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Jim J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny E, General Manager på Scandic Ostersund Syd, svarade på det här omdömetSvarade 1 april 2020

Hej,

stort tack för ditt fina omdöme om din vistelse hos oss! Det gör oss väldigt glada att du trivdes och vi hoppas att vi ses snart igen.

Bästahälsningar,
Jenny Erikson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen