Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jo”
Omdöme om Shanghai Wok

Shanghai Wok
Rankad som nr 13 av 130 Restauranger i Östersund
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Positivt överraskade blev vi!
God och vällagad mat i rejäla portioner. Även om sockerchocken är massiv efter en krispig kyckling så är den delikat. Åt på rekommendation chop suey vilken var god.
Miljön är stram kinakrog 1A, men läget längs gågatan ypperligt.

Datum för besöket: februari 2020
Tack CoccodrilloOsd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (61)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 61 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2019

Fyra små rätter, helt ok....smakade som det ska.
Frun åt också fyra små rrätter. Till detta drack jag en öl(Mariestad), frun ville ha Bayerskt men det var slut så hon fick en Eriksberg istället.

Datum för besöket: november 2019
Tack Nomad386486
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2019

Vi slank in här en fredagkväll utan att ha bokat bord. Inga problem, vi fick plats direkt. Snabb service, vi beställde dryck som vi fick nästan på en gång och maten kom inte lång tid efter.
Maten var ok, ingen höjdare men heller inte dålig på nåt vis. Kul blandning med folk, några stammisar, några släktingar till ägarna (tror vi åtminstone) och några turister som vi. Trevligt och prisvärt.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Deadmeat18
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2019

Härlig thaimat i buffeform. Inget saknas! Dessutom bröd och räkchips som komplement. Både högt, skaldjurs och vegetariska alternativ

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Claës Och Carin R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2019

Äter man här så vet man vad man får om man är van klassisk chinamat i Sverige. Företrädesvis gott utan några överraskningar.

Datum för besöket: december 2018
Tack Ulf O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Shanghai Wok tittade också på

Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 
Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 

Besökt Shanghai Wok? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt