Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra service 😃”
Omdöme om Tre Rum

Tre Rum
Rankad som nr 4 av 127 Restauranger i Östersund
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Tack för en fantastiskt middag och mycket bra service
Och en otroligt trevlig hemresa med information om Östersund

Datum för besöket: juli 2020
Tack Joakim7408
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (186)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 186 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Åt pizza och Caesars sallad som var ok, inte mer. Efterrätter med kall camembert och vaniljglass med kall hjortronsås (skulle varit varm enligt menyn) var ett nedköp.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Gunnar Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

I tider då många har stängt så är man glad att vissa restauranger väljer att ha öppet som vanligt. Maten är helt ok varken mer eller mindre. Dock länge sen man var på ett ställe där personalen höll så hög service, trevlig och smidig utan några felsteg!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Khully
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Mysigt och bra service.
Maten var bra och atmosfären trevlig. Perfekt för en avslappnad middag med familjen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 399rikardb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Bra mat och trevlig personal! Dessutom - vilket inte ska underskattas - en duktig bartender som blandade en utmärkt Manhattan. Stilfullt inredd restaurang i retrofärger och mysbelysning. Öppen en söndag - vilket är mer än man kan säga om många av konkurrenterna i staden. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
Tack SWmaverick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tre Rum tittade också på

Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 
Östersund, Jämtlands län
Östersund, Jämtlands län
 

Besökt Tre Rum? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt