Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Besök

Mycket spännande att besöka . Inte mycket folk. Kul att kunna läsa lite fakta om platsen. Värt ett ... läs mer

Omdömet skrevs 7 september 2018
756fridaj
från mobil enhet
Otroligt fint

Otroligt fint ställe! Ligger precis på torget. Alla bör besöka stället. Hade varit riktigt ... läs mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2018
kliskp
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 33 omdömen
  
Omdömen (33)
Filtrera omdömen
33 resultat
Medlemsbetyg
13
17
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
13
17
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 33 omdömen
Omdömet skrevs 5 juli 2018

En mäktig kyrkoruin alldeles bredvid stora torget. Helt klart värt ett besök. Bra med informationstavlor så att man kan läsa och få information.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack Kicki M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2017

Väldigt många trevliga och intressanta historiska platser på Gotland och inte minst i Visby. Den här ruinen låg precis vid stora torget.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack robban2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2017 från mobil enhet

Trevlig besök med en hel del historia (det finns informationstavlor och dylikt för den som vill veta mer om platsen. Jag hade rekommenderat er att ta en fika (på finare dag utan regn) i området där man kan se ruinerna - mycket trevligt.

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Tintin L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2016 från mobil enhet

Denna ligger vid stora torget och går ej stt undvika. Fin ruin. Men inget att resa till från andra sidan värden. Men som komplement till hela Visby så är det "five star". Och måste besökas.

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack mikaelo403
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016

Dewn här stora ruinen dominerar Stora Torget i Visby. Som de flesta kyrkoruinerna är de från 1100- 1300 talen. Knappast någon efter 1361.
Detta är en populär turistruin och på vintern de senaste åren har det ordnats skridskobana där.
Alldeles bredvid ligger en restaurang #" Rosengården"

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Ulf K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen