Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italien i Danmark”
Omdöme om La Dolce Vita

La Dolce Vita
Boka med
La Dolce Vita har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 2 av 119 Restauranger i Helsingör
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

När vi valde restaurang i Helsingör gick vi helt på TripAdvisor recensioner vilket visade sig vara helt korrekt. Maten var fantastiskt god helt enkelt och servicen mycket bra och personlig. Rekommenderas !

Datum för besöket: juli 2018
Tack 481p_rf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (261)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 261 omdömen

Omdömet skrevs 16 juli 2018 från mobil enhet

Italiensk mat och vin i toppklass! Vi trodde inte att det var möjligt att få detta utanför Italien. Bra service och värt varenda krona.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Anders H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet

Mysig miljö både inne och ute på gården.
Portionerna är ganska små, men menyerna är prisvärda och rekommenderas. Mycket goda smaker och trevlig personal

Datum för besöket: juni 2018
Tack Eva B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Ny ägare som inte alls levererade vad menyn lovade, vare sig på förrätterna eller huvudrätterna.

Besviken stamkund.

Datum för besöket: mars 2018
2  Tack Ulf B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2017 från mobil enhet

Trevlig service, valde trerätters med tillhörande vinpaket. Allt var mycket gott och vinerna passade perfekt. Fick påfyllning på ett vinglas som tagit slut fort utan extra kostnad. Rekommenderar varmt ett besök men boka bord för det är populärt.

Datum för besöket: september 2017
Tack Elisabeth A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Dolce Vita tittade också på

Helsingör, Helsingoer Municipality
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingör, Helsingoer Municipality
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingör, Helsingoer Municipality
 

Besökt La Dolce Vita? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt