Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weekend middag”

Restaurant Gronnegade
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 38 av 2 820 Restauranger i Köpenhamn
Certificate of Excellence
Prisklass: 32 US$ - 105 US$
Kök: Franskt, Fisk och skaldjur, Danskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Indre By (Innerstaden)
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Mycket bra service, men vad gjorde väl det när portionerna var obefintliga, och inte alls så smakliga som vi förväntat oss när vi läste resentionerna. DÅLIGT. Kände oss lurade.
Vinet var dock utsökt.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 208olofg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (578)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 578 omdömen

Omdömet skrevs 15 januari 2020

Mycket mysig "finrestaurang" med god mat, goda viner och utmärkt service. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna av personalen.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ingersjoberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig liten restaurang i centrala Köoenhamn. Vi åt menyn som var mycket bra, framför allt krabbsoppan är bland det godaste vi smakat. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: december 2019
Tack annhel_nefiaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 november 2019 från mobil enhet

Trevligt välkomnande, mysig inredning, fantastisk service, god champagne, samtliga rätter var en smakexplosion i gommen, bra vinrekommendation. Boka bord i god tid!

Datum för besöket: november 2019
Tack charlottap829
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2019 från mobil enhet

Mysig, romantisk restaurang med vänlig omhändertagande personal.

Maten var fantastisk. Fantasifullt komponerade rätter, fint upplagd och mycket spännande smaker. En restaurang för dig som älskar god mat. Hit går vi igen!

Datum för besöket: november 2019
Tack Parolander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Gronnegade tittade också på

Köpenhamn, Zeeland
 
Köpenhamn, Zeeland
 

Besökt Restaurant Gronnegade? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt