Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Sara F
1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 aug. 2019
Datum för vistelsen: augusti 2019
Resetyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, HostUrban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömet
Svarade 4 aug. 2019
Dear Sara, first we would like to thank you for taking the time to leave a comment.

Secondly, we would like to apologize for the wat this situation was handled, at the time we were not able to find your phone number which would have been the best way to reach out to you.
We are proud of the service standard we provide to our guests but sometimes drawbacks appear and we are not able to deliver in the way we would like to, and our guests deserve.

Please feel free to contact us on our email if you would like to discuss this situation any further.

We hope you can give us another chance to rectify this, and to show you why we are one of the top choices of travelers when visiting this amazing city.

Kind regards.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
4 439 kr
3 725 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
0.3 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Pool
3 392 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    3 392 kr
1.6 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 667 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.4 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    2 477 kr
  • travelup.com
0.1 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Rumsservice
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1 640 kr
  • Priceline
0.6 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1 420 kr
  • Official website
    1 378 kr
1.8 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 028 kr
  • Expedia.com
    1 042 kr
1.0 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
Nyhavn canal
  • Official website
    1 174 kr
  • Expedia.com
    1 232 kr
  • Hotels.com
0.6 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    733 kr
  • Vio.com
0.9 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 236 kr
  • Algotels
4.6 km från Urban House Copenhagen by MEININGER
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
Visa fler hotell i Köpenhamn
Omdömen (4 553)
Filtrera omdömen
4 554 resultat
Medlemsbetyg
2 101
1 652
482
185
134
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 101
1 652
482
185
134
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2 0132 018 av 4 554 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, Reception på Urban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, Host på Urban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, Reservations på Urban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, Reservations på Urban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömetSvarade 14 juli 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Urban H, Reservations på Urban House Copenhagen by MEININGER, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen