Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spontanresa till Köpenhamn”
Omdöme om Hotel Alexandra

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Hotel Alexandra
Rankad som nummer 11 av 118 hotell i Köpenhamn
Certificate of Excellence
MiljöledareGuldnivå
Omdömet skrevs augusti 11 2017

Det är andra gången som vi ligger på detta hotell.

Precis som förra gången otroligt trevlig personal. Man känner sig verkligen välkommen. Trots att det är ett hotell blir det lite hemkänsla. Rummen är rymliga och välstädade. Inredningen är danska designmöbler vilket ger en trevlig känsla. Läget är perfekt. Med gångavstånd till både shopping, Tivolit, bio och matställen.

Vi bor alltid här numera, när vi är i Köpenhamn. Om man har ett rum mot gatan kan visst trafikljud förekomma.

Tips för att välja rum: Rummen mot bakgården är tystare.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Mische G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 324)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 1 324 omdömen

TripAdvisor-medlem
1
Omdömet skrevs augusti 11 2017 från mobil enhet

Vi tillbringade två fantastiska dagar på detta underbara hotell. Vi i bodde i Finn Juul rummet som var så fint att man knappt ville lämna det. Men det bästa med hotellet var personalen; vilka pärlor. Det hela var en mycket trevlig upplevelse.

Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 6 2017 från mobil enhet

Små rum men trevligt inredda. Fina möbler från danska designers. Rent och snyggt, men lite slitet parkettgolv. Badrummet var litet men tvål och bodylotion doftade gott. Duschen var trång med duschdraperi. Frukosten hade det mesta som man kunde önska och smakade bra. Receptionen hade även försäljning av lite olika saker.

Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
Tack Helen C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Kære Helen C,

Mange tak for din anmeldelse og input fra dit ophold her hos os på Hotel Alexandra.

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for dine pæne ord, men vi er naturligvis kede af, at nogle ting under opholdet ikke var, som de skulle være. Vi håber, at receptionen blev informeret af dette, så vores dygtige receptionspersonale kunne være behjælpelige med at udrede de problemer der måtte have været.

I forbindelse med størrelsen på værelset, så har vi mange slags værelser her på hotellet, og vores receptions personale er altid parate på, at undersøge om en opgradering til et større værelse ville have været muligt.

Du skal have stor tak for din input og vi håber bestemt, at vi kan byde velkommen tilbage på Hotel Alexandra og i København i fremtiden.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 24 2017

Läget är mycket centralt. Hotellets karaktär med designmöbler är mycket trivsamt. Rummet var fint och välstädat. Frukosten perfekt.
Bemötandet från hotellvärdar var suveränt!
Det enda minus vi kan ge är att det var alldeles för varmt i hotellrummet och samtidigt svårt att ha fönster öppet pga den mycket trafikerade gatan

  • Bodde här: Juni 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Inger J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 6 2017 från mobil enhet

Ett bra hotell med centralt läge, 5-10 min från huvudbangården. Rent o snyggt, trevlig personal. Retrostil. Bra frukost. Kan tänka mej att bo här igen. En liten uteträdgård att sitta i. Tillgång till att hyra cyklar.

Bodde här: Juni 2017, reste som ett par
Tack Pian8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Köpenhamnhotell
Indre Vesterbro
Andersen Boutique Hotel
Andersen Boutique Hotel
Nr 3 av 118 i Köpenhamn
2 545 omdömen
Indre By (Innerstaden)
71 Nyhavn Hotel
71 Nyhavn Hotel
Nr 4 av 118 i Köpenhamn
314 omdömen
Indre Vesterbro
Absalon Hotel
Absalon Hotel
Nr 6 av 118 i Köpenhamn
2 033 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Indre By (Innerstaden)
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
Nr 13 av 118 i Köpenhamn
1 865 omdömen
Indre By (Innerstaden)
Skt. Petri
Skt. Petri
Nr 9 av 118 i Köpenhamn
262 omdömen
Indre By (Innerstaden)
Scandic Palace Hotel
Scandic Palace Hotel
Nr 22 av 118 i Köpenhamn
2 231 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Alexandra? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Alexandra

Adress: 8 H. C. Andersens Boulevard | DK-1553 Copenhagen V, Köpenhamn 1553, Danmark
Region: Danmark > Zeeland > Köpenhamn > Indre By (Innerstaden)
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter
Typ av hotell:
Nr 1 av Miljöhotell i Köpenhamn
Nr 15 av Romantiska hotell i Köpenhamn
Nr 16 av Affärshotell i Köpenhamn
Nr 18 av Familjehotell i Köpenhamn
Prisklass: 1 259 kr - 2 639 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Alexandra 3*
Antal rum: 61
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Expedia, Hotelopia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Alexandra. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Alexandra Hotel Copenhagen

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt