Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Copenhagen Island(Köpenhamn)
216 US$
199 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
262 US$
237 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Sct. Thomas(Köpenhamn)(Mycket prisvärt!)
153 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Kostnadsfritt internet
210 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 233 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Tivoli Hotel(Köpenhamn)
216 US$
198 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
236 US$
199 US$
Radisson Blu
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
198 US$
176 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Restaurang
  • Rumservice
168 US$
152 US$
Official Site
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Copenhagen Admiral Hotel(Köpenhamn)
258 US$
249 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
198 US$
168 US$
Official Site
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Omdömen (1 429)
Filtrera omdömen
1 429 resultat
Medlemsbetyg
500
660
196
53
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
500
660
196
53
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 1 429 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2017 från mobil enhet

Vi tillbringade två fantastiska dagar på detta underbara hotell. Vi i bodde i Finn Juul rummet som var så fint att man knappt ville lämna det. Men det bästa med hotellet var personalen; vilka pärlor. Det hela var en mycket trevlig upplevelse.

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack ulfj0nss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade 18 december 2017
Google-översättning

Kære gæst,

Mange tak for så fin en anmeldelse og de mange fine ord omkring vores Finn Juhl værelse og især vores personale.

Vi er rigtig glade for at høre, at det var en rigtig god oplevelse i havde hos os og vi håber på, at vi igen kan byde velkommen på Hotel Alexandra.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Små rum men trevligt inredda. Fina möbler från danska designers. Rent och snyggt, men lite slitet parkettgolv. Badrummet var litet men tvål och bodylotion doftade gott. Duschen var trång med duschdraperi. Frukosten hade det mesta som man kunde önska och smakade bra. Receptionen hade även försäljning av lite olika saker.

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack Helen C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2017
Google-översättning

Kære Helen C,

Mange tak for din anmeldelse og input fra dit ophold her hos os på Hotel Alexandra.

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for dine pæne ord, men vi er naturligvis kede af, at nogle ting under opholdet ikke var, som de skulle være. Vi håber, at receptionen blev informeret af dette, så vores dygtige receptionspersonale kunne være behjælpelige med at udrede de problemer der måtte have været.

I forbindelse med størrelsen på værelset, så har vi mange slags værelser her på hotellet, og vores receptions personale er altid parate på, at undersøge om en opgradering til et større værelse ville have været muligt.

Du skal have stor tak for din input og vi håber bestemt, at vi kan byde velkommen tilbage på Hotel Alexandra og i København i fremtiden.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2017

Läget är mycket centralt. Hotellets karaktär med designmöbler är mycket trivsamt. Rummet var fint och välstädat. Frukosten perfekt.
Bemötandet från hotellvärdar var suveränt!
Det enda minus vi kan ge är att det var alldeles för varmt i hotellrummet och samtidigt svårt att ha fönster öppet pga den mycket trafikerade gatan

  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Inger J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade 19 oktober 2017
Google-översättning

Kære Inger J,

Mange tak for den fine anmeldelse og positive kommentarer, som vi er rigtig glade for at læse.

Vi er glade for, at i var glade for vores beliggenhed, jeres værelse og vores indretning med de danske designmøbler fra midten af århundredet.

Vi håber på, at kunne byde jer velkommen igen, såfremt i besøger København igen.

Tak igen for anmeldelsen og for at i tog jer tid til at skrive den.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2017 från mobil enhet

Ett bra hotell med centralt läge, 5-10 min från huvudbangården. Rent o snyggt, trevlig personal. Retrostil. Bra frukost. Kan tänka mej att bo här igen. En liten uteträdgård att sitta i. Tillgång till att hyra cyklar.

Bodde här: juni 2017, reste som ett par
Tack Pian8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade 19 oktober 2017
Google-översättning

Kære Pian8,

Mange tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til, at dele den med os.

Vi er glade for at høre, at du syntes godt om vores personale og vores hotel generelt - vi sætter stor pris på, at du ville vælge at bo hos os igen.

Tak igen for din meget fine anmeldelse, og vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen på Hotel Alexandra.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2017

Här trivdes vi jättebra fräscha mysiga rum trevlig betjäning många trevliga små finnesser bla bjöds på ett glas vin vid hemkomsten på natten.Lite annorlunda frukost . Liten inbjudande mysig bakgård Vi har redan bokat igen

Tips för att välja rum: mot gatan är bullrigt, mot gården tyst
  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Bibbi725
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeppemuhlhausen, Direktør på Hotel Alexandra, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2017
Google-översättning

Kære Bibbi725,

Mange tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen af den oplevelse, i havde hos os.

Det er en fornøjelse for os at læse, at i allerede igen har booket og vi glæder os til, at kunne byde velkommen på Hotel Alexandra.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen