Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
82 US$
Se erbjudande
Expedia.com
78 US$
Se erbjudande
Hotels.com
78 US$
Se erbjudande
Priceline82 US$
Orbitz.com78 US$
travelup.com226 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 982)
Filtrera omdömen
3 982 resultat
Medlemsbetyg
1 002
1 807
743
260
170
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 002
1 807
743
260
170
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 982 omdömen
Omdömet skrevs 2 juli 2021

Billigt men bra.
Bra service med öppet dygnet runt i receptionen. Billiga och kalla öl i receptionen med.
Bra städat och nytt och fräscht.
Läget perfekt, centralt nära till det mesta.
Inte sista gången vi bor där.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack mniels164391
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kiril Kotevski, Guest Services / Front Office på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Dear guest
Thank you for the kind words and for choosing Wakeup Borgergade as your residence during your visit to Copenhagen.
We are very pleased that we have lived up to your expectations during your stay, in particular in terms of our facilities and opening hours.
We hope we can welcome you again on your next visit to Copenhagen
Hoep you will have a pleasant day.
Yours sincerely
Team Wakeup /
Anna-Loa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Väldigt missnöjd, obekväma sängar och extremt litet rum. Går varken att låsa eller ens stänga toadörren ordentligt! Frukosten var ett skämt. Kommer bojkotta Wakeup. Man kastar pengarna i sjön, förväntade mig mycket mer för detta priset!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Bingolotten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2020
Google-översättning

Dear guest

Thank you for taking the time to write us a review.

We appreciate your feedback, as it helps us in our continuous process of improving our concept, services and facilities.

We are sorry to hear that we could not live up to your expectations in terms of the amenities of the room during your stay with us.

We hope that you enjoyed your stay in Copenhagen after all.

We wish you a pleasant day.

Yours Sincerely
Wakeup Team/ Malte

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2019

Perfekt läge,bra pris,fräscha rum och framför alt trävlig hjälpsam perspnal !!!Enkelt att ta sig ditt.15min till Kastrup.
Massor med restauranger och cafèer i närheten
Nära Streget.
Varmt rekomenderar.

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack JerzyL1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2019

Modernt och fräscht hotell med mycket central placering. Små rum men perfekt utnyttjad yta. Skön säng. Prisvärt. Fin service, trevlig personal. God frukost med allt man behöver. Bra med stora gemensamma ytor när rummen är små. Enkel in- och utcheckning. Väldigt nöjd.

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Scenic394671
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thanks for leaving us such a wonderful review.

We are pleased to hear you had a nice stay with us and also, thank you for the kindly words.

We hope, you enjoyed your stay also in the beautiful city of Copenhagen and we can have a pleasure of welcoming you here again sometime in the future.

Have a nice day.
Yours Sincerely/ Wakeup Team Tamara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019 från mobil enhet

Rent och fräscht hotell med perfekt läge mitt i centrala Köpenhamn. Promenadavstånd till det mesta. Välisolerat och tyst rum och härligt med ac mitt i den varma sommaren. Sängen var dock lite hård. Frukosten kunde hade haft ett större utbud med tanke på priset.
Första bilden är tagen ifrån hotellrummets fönster.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack AgnetaB84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2019
Google-översättning

Dear Agneta,


Thank you for your feedback, and the kindly words about the cleanness of the rooms and the hotel location.

We are sorry to hear there were some issues with breakfast, we are continually trying to improve the variety and quality of foods items that we offer.

We hope, you enjoyed your stay also in Copenhagen, and we can have the pleasure of welcoming you here again sometime in the future.

We wish you a pleasant weekend
Yours sincerely Wakeup Team/ Tamara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen