Den lilla sjöjungfru är inte stor till storleken men otroligt stor som turistmål. En vacker omgivning gör det värt att lägga ett par timmar här.
att ha fått sitta där i över hundra år och varit med om så mycket , en promenad hit och trängas med alla andra är det värt. Detta är Köpenhamns absolut största landmärke, Kan även ses bra från en kanal tur.
Kul att ha sett henne! Men hon är väldigt liten... Vi såg henne från en båt och hon var faktiskt mycket liten. Men det är fint att ha sett den i verkligheten. Värt ett besök om man är i närheten.
Hur det här har blivit en av Köpenhamns största turistattraktioner övergår mitt förstånd. Svintråkig liten staty. Inte värt omvägen.
Besöker du Köpenhamn så bör du se den lilla sjöjungfrun. Står sämre till än vad jag förväntat mig. Är även rätt liten, finns
Intressant historia om den.
Liten staty som är lite av symbol på Köpenhamn, men som är ganska oansenlig och intetsägande. dock trevlig parkmiljö i närheten och inte särskilt lång promenad från Ströget och Nyhavn.