Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 399)
Filtrera omdömen
2 399 resultat
Medlemsbetyg
1 031
922
315
87
44
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 031
922
315
87
44
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3944 av 2 399 omdömen
Omdömet skrevs 4 januari 2015

Hotellet ligger bra till i stan, rummet var relativt litet men bekvämt. I baren bjöds man på ett glas vin på eftermiddagen, vin av god kvalitet. Frukosten var inte så omfattande men OK. Hade möjlighet att utnyttja ett Spa som fanns i byggnaden men det gjorde vi aldrig.

Datum för vistelsen: november 2014
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack ErikaTim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2014 från mobil enhet

Ett fint hotell med bra läge. Personalen är serviceminded och hjälpsamma. Rummen är lite små men i det stora hela så var det en väldigt positiv upplevelse och jag kommer absolut att bo där igen om tillfälle erbjuds. SPAt såg fantastiskt ut även om jag aldrig fick möjlighet att nyttja det.

Datum för vistelsen: december 2014
Restyp: Reste i arbetet
Tack bjornb681
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelCopenhagen, Gæsteansvarlig på Hotel Kong Arthur, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2014
Google-översättning

Hej Bjørn B

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er virkeligt glade for, at du følte dig godt tilpas her på Kong Arthur. Jeg håber du får mulighed for at prøve spaen, næste gang du kommer. Men det undrer mig, du nævner en personalefest. For vi har ikke personalefester på Kong Arthur. Hvis du boede her den første uge i december, havde vi en mindre gruppe en aften, der spiste i vores glasrestaurant. Måske er det den, du tænker på.

De bedste hilsner
Marie Thyssen /Arthur Hotels

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2014

Ligger något utanför de centrala delarna, men trevligt med en promenad i Köpenhamn som bara tar 15 min till Rådhusplatsen,
Stora fina rum med fina sängar och med bubbelbad ingår,
Fantastisk fin frukost (morgonmad) i trevlig miljö,
Ligger även nära Torvehallarna som är sevärt !
Kommer gärna tillbaka till detta trivsamma hotell.

Datum för vistelsen: maj 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack clarion99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2014 från mobil enhet

Ett mysigt hotell med trevliga rum.
Fast trångt på toaletterna!
Med ett hotell i den prisklassen förväntar man sig lite mer för pengarna! Att rummen inte hade luftkonditionering gjorde inte vistelsen bättre då det var olidligt varmt på rummen. Att öppna fönster hjälpte inte till då det var alldeles för mycket liv utanför. De påstår att det är för miljön men ett hotell som är så dyrt och inte kan erbjuda den komforten till sina gäster tilltalar inte oss alls.
Trevligt att de bjöd på vin en timma under kvällen men i övrigt var inte personalen i baren utbildade, när vi frågade va vissa drinkar innehöll(som stod på deras drinklista) fick vi till svar: vet inte, vänta ett tag så ska jag kolla.

Datum för vistelsen: augusti 2014
Tack bellaUppsala
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2014

Kan varmt rekommendera de nya SPA rummen på Kong Arthur! Varma fäger med detaljer som bambu, buddhastayer, morgonrockar, härliga SPA-inspirerande krämer/schampoo etc! Som alltid är dessutom receptionen så trevlig och läget i närheten av saluhallen "Torvehallarna", sjöarna, shopping och mysiga restauranger blir pricken över i:et! Jag kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2014
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Beeaach2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen