Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Sätt du kan uppleva Nyhavn på
från 75,53 US$
Mer information
från 73,69 US$
Mer information
från 38,66 US$
Mer information
från 71,33 US$
Mer information
Omdömen (29 196)
Filtrera omdömen
29 195 resultat
Medlemsbetyg
16 273
10 283
2 288
255
96
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
16 273
10 283
2 288
255
96
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
315320 av 29 195 omdömen
Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Trevligt och gemytligt att sitta i solen och ta en kall dricka. Funkar lika bra på dagen som kvällen.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack lkpeppe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2017

Trevligt ställe utmed vatten. Kan tycka det är till viss del överreklamerat då det är ett hippt ställe. Finns många ställen liknande men inte lika inne men minst lika bra. Oftast trångt och fullt med folk.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack ingmare2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2017 från mobil enhet

Nyhavn är otroligt vackert med sina färgglada restauranger och närhet till vattnet. Smidigt att kunna köpa med sig en takeaway- öl när man ska gå vidare också! :-)

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack kristinvanero
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2017 från mobil enhet

Jättebra, rent o trevligt
Vi bodde på Admiral, ingen luftkonditionering men bra sängar
Dyr frukost som borde ingå i priset
Vi åt frukost för halva priset runt hörnet
Åkte kanalbåt en timme för 40dk det var mycket prisvärt

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Bosse B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2017 från mobil enhet

Nyhavn är fantastisk vackert en sommardag. Kul ställe att bara sitta och kolla på folk på. Däremot är det väldigt mycket folk där, vilket förstås påverkar prisbilden på restaurangerna. En idé är att ta med sig en egen picknick till bryggan längst ut i Nyhavn och njuta av solnedgången där.

Datum för upplevelsen: juni 2017
2  Tack 847marcusk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen