Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glyptoteket ”
Omdöme om Glyptoteket

Glyptoteket
Boka i förväg
Mer information
53,97 US$*
och över
Köpenhamns kustutflykt: Panoramic City Tour
Rankad som nr 7 av 350 saker att göra i Köpenhamn
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Var i tisdags på det fantastiska Glyptoteket i Köpenhamn. Tisdagar är gratis och det finns mycket att se. En riktig oas i denna underbara stad. Många fina statyer och andra historiska minnen, bl.a. fransk konst. Ett perfekt utflyktsmål! Ligger centralt nära tivoli. Får inte missas.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack BrittA281
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (4 120)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

1216 av 4 120 omdömen

Omdömet skrevs 6 mars 2018

Fantastisk upplevelse att bara gå runt i byggnaden. Missa inte heller rummet där man går uppför trappan upp mot cafeet fast istället rakt fram istället för vänster till cafeet.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 11abc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Glyptoteket besöker vi flera gånger om året för att ta del av de specialutställningar som alltid är väldigt sevärda. Basutställningarna är på en gång klassist och modernt anordnade och precis lagom stora för att man ska bibehålla intresset vandringen igenom.

Maten som serveras med utsikt över den läckra vinterträdgården med sina tropiska växter, är elegant sammansatt, mycket fräsch, ekologisk och väldigt god. Servitören berättar ingående om anrättningen när man får den.
Gå dit en tisdag - då är det gratis entré!

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack karlbertilh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2018 från mobil enhet

Vacker byggnad som då hade faraoutställning. Där fick vi bla se mumier och gamla utgrävningar från Egypten.
Väldigt intressant och värt sitt pris! Här kan man även få en fika om man är sugen.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack susannehasse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Kan ett museum med statyer vara något?
Ja, faktiskt. Trivsam miljö och lugnt och nästan meditativt. Finns en hel del tavlor här också. Det är en helhetsupplevelse att besöka museet.
Lite virrigt att hitta i det, men det verkar nästan vara meningen.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack 313dick_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Glyptoteket tittade också på

 
Köpenhamn, Zeeland
 

Besökt Glyptoteket? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt