Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 432)
Filtrera omdömen
1 432 resultat
Medlemsbetyg
349
559
314
149
61
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
349
559
314
149
61
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 432 omdömen
Omdömet skrevs 27 januari 2020

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ScandicFront1, Gæsteansvarlig på Scandic Front, svarade på det här omdömetSvarade 29 februari 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ScandicFront1, Gæsteansvarlig på Scandic Front, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 23 december 2019 från mobil enhet

Det här hotellet gillade jag väldigt mycket. Dels ligger det nära Nyhavn, Amalienborg och vattnet, dels är det väldigt mysigt. Mitt rum gick i mörka färger och var mer inrett som ett vardagsrum än ett hotellrum. Härligt badrum med golvvärme under det vackra stengolvet. Ett minus dock: märkligt lyhört för att vara ett modernt hotell. Frukosten är placerad på olika stationer, vilket gör att alla gäster inte köar på samma ställe. Typisk Scandic-frukost, men snäppet bättre. Goda varmrätter, goda danska charkuterier och ostar, gott bröd, hemgjord nutella etc. Tyvärr vattnig apelsinjuice (köp in en juicepress!). Härlig personal gjorde vistelsen till en minnesvärd upplevelse.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste ensam
Tack fitzbenedict
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jacob B, Direktør på Scandic Front, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2020
Google-översättning

Tusind tak for din feedback for dit ophold ved os her i december.
Jeg er super glad for at læse du har nydt opholdet ved os og at du fandt både vores morgenmad og personale gode.
Det er noget jeg sætter stor pris på og vil også sende dine pæne ord videre til mine kollegaer.
Med hensyn til Appelsin juicen kan jeg dog glæde dig med vi har bestilt ny maskine som kommer snart til vores buffet.
Jeg håber på at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner,
Katrine Rebsdorf, Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2019 från mobil enhet

Vi har varit många gånger i Köpenhamn men aldrig förr på julmarknad och inte heller bott på Scandic Front. Läget på hotellet är jättebra. Ett par minuters promenad och man är i charmiga Nyhavn. Rummet vi fick var litet med mörka färger vilket gjorde att rummet kändes ännu mindre. Ganska lyhört. Ena kvällen var det abonnerat i matsalen med hög musik. Det hördes väldigt väl till vårt rum som låg på 3:e våningen. Väldigt liten frukostmatsal där det alltid var svårt att hitta en sittplats. Stort minus för detta då det för oss är en av höjdpunkterna med att bo på hotell, hotellfrukosten. Vi åker gärna till Köpenhamn igen och bor i detta område men väljer nog då hellre ett annat hotell. Och julmarknad i Köpenhamn var jättemysigt ❤️

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack erstaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicFront1, Guest Relations Manager på Scandic Front, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2020
Google-översättning

Tusind tak for jeres feedback på jeres ophold her ved os. Det sætter jeg stor pris.
Jeg håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.
De bedste hilsner,
Katrine

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2019

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen