Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Panorama Restaurant & Pizza
Rankad som nr 43 av 265 Restauranger i Skiathos
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 20 US$
Kök: Europeiskt, Italienskt, Grill
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Vacker utsikt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 28 maj 2018 från mobil enhet

Mycket god mat och fantastisk utsikt. Vi kom dit efter att ha promenerat uppför berget längs med en vandringsled genom dalgången.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Maria N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (313)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 313 omdömen

Omdömet skrevs 3 oktober 2017

Här lagar man goda pizzor med en otrolig utsikt över Skiathos stad.
kan vara svår att hitta ligger uppe på berget.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Claes H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2016 från mobil enhet

Hemsk mat, smakade som burkmat. Sämsta jag ätit på hela veckan. Vi var 4 personer som beställde mat men bara 3 fick mat. Sura o griniga servitörer.! Vi påpekade att det saknades en beställning och de var mycket otrevliga och sa att vi bara beställt för 3, han stod o gapade på oss i restaurangen när vi frågade efter vår mat, vi hade alla hört när vi beställde till alla 4 men de bara gapade tillbaka att vi inte beställt.
Fin utsikt men åker inte tillbaka.

Datum för besöket: september 2016
Tack lindaeB2158DC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2016 från mobil enhet

Fräsch lunch med underbar utsikt över Skiathos stad och havet med grannöarna.
Snabb service av duktig personal.
Svalkande vindar på balkongen.

Datum för besöket: september 2016
Tack uffel80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2016 från mobil enhet

Beställde pizza och den överträffade förväntningar överstyvt vedungsbakad.Väldig fin utsikt.Vägen upp var spännande. Trevlig personal bra bemötande

Datum för besöket: augusti 2016
1  Tack 748magnusv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Panorama Restaurant & Pizza tittade också på

Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 
Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 
Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 

Besökt Panorama Restaurant & Pizza? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt