Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 669)
Filtrera omdömen
1 669 resultat
Medlemsbetyg
1 208
390
48
19
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 208
390
48
19
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 669 omdömen
Omdömet skrevs 17 maj 2017

Nytt och fräscht hotell, jag visste om det dåliga läget inan jag bokade så det var ingen överraskning, men gatan utanför var väldigt trafikerad även nattetid.
Maten i resturangen var väldigt blek och smaklös, men frukosten helt ok. Kan varmt rekommendera "mama theresas" lilla resturangvagn utanför hotellet som hade en fantastisk grill !
Spa´t var helt fantastiskt, underbara massager. Blev tyvärr bestulna på plånbok och Iphone redan första dagen men annars en toppenhelg med nytt marathon rekord.

Tips för att välja rum: Trafiken störde en del, vi hade ett rum utåt gatan sett
  • Bodde här: april 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Kristin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KARL-CHEHAB, Γενικός Διευθυντής på The Met Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 maj 2017
Google-översättning

Dear guest,

We would like to thank you for taking the time to post your review and for choosing The Met Hotel for your stay.

We truly appreciate every constructive feedback of yours. It pleases us to know that you have more or less enjoyed your stay with us.

We look forward to welcome you soon again at The Met Hotel.

Kind regards,

KARL A. CHEHAB







Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2016 från mobil enhet

Hotellet känns nytt och fräscht. Fin lobby och fina rum, dock på gränsen till överdesignat. Inte så praktiska lösningar. Jag fick fundera länge innan jag t.ex. förstod mig på duschen och belysningen. Saknar strykjärn och vattenkokare på rummet. Ok frukost men väldigt trångt med mycket folk och hög ljudnivå. Läget är inte så bra mitt i ett industriområde utanför centrum. Däremot bra relax på taket med pool, solstolar och bar. Men generellt sett bra hotell med trevlig personal.

Bodde här: oktober 2016, reste i arbetet
Tack Thomas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KARL-CHEHAB, Γενικός Διευθυντής på The Met Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking your time to post your review regarding your stay here at The Met.

We are really happy to read that the facilities and services provided were to your satisfaction and especially the quality of our Food and Beverage outlets . Your nice review gives us strength to try even harder to reach perfection.

Please note that we did proceed with and order for kettles for all rooms. As far as the ironing is concerned, we think that we have to do it for the guest but you still have the option to call the Reception Desk and request for one.

We look forward to your next visit!

Kind regards,

KARL A. CHEHAB

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 från mobil enhet

Modernt och väldigt fräscht hotell.
Vi ringde till hotellet och frågade om det fanns möjlighet att checka ut sent klockan (klockan 18) då vi hade en sen flight. Det fick vi, utan extra kostnad. När vi kom till hotellet hade de uppgraderat oss och våra vänner och på rummet väntade en flaska vin.
Fint spa och poolterass med bar högst upp på hotellet. Frukostbuffén var utan tvekan den bästa jag varit med om.
Detta hotell har allt du kan önska dig. Otroligt serviceinriktad personal.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack Malynn88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KARL-CHEHAB, Γενικός Διευθυντής på The Met Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking your time to post your review regarding your stay here at The Met.

We are really happy to read that the facilities and services provided were to your satisfaction and especially the quality of our Food and Beverage outlets . Your nice review gives us strength to try even harder to reach perfection.

We look forward to your next visit!

Kind regards,

KARL A. CHEHAB

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2016 från mobil enhet

Perfekt när man är i själva stan
Toppklass på service, mat och design!
Frukosten är superb!
Bra business hotell men även barnfamiljer kan njuta av hotellet!
Liten men fin pool på taket samt fräscht gym med spa avdelning

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
Tack Anette A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KARL-CHEHAB, Γενικός Διευθυντής på The Met Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking your time to post your review regarding your stay here at The Met.

We are really happy to read that the facilities and services provided were to your satisfaction and especially the quality of our Food and Beverage outlets . Your nice review gives us strength to try even harder to reach perfection.

We look forward to your next visit!

Kind regards,

KARL A. CHEHAB

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2016

fina och stora rum. Kul med ett nytt designhotel i thessaloniki. Maten på takterassen bredvid poolen var underbar.

Bokade sviten, fint stort rum med bra utsikt. Bra wifi och parkering under hotellet.

Kommer utan tvekan bo här igen nästa gång jag besöker thessaloniki

  • Bodde här: juli 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Costasa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KARL-CHEHAB, Γενικός Διευθυντής på The Met Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking your time to post your review regarding your stay here at The Met.

We are really happy to read that the facilities and services provided were to your satisfaction and especially the quality of our Food and Beverage outlets . Your nice review gives us strength to try even harder to reach perfection.

We look forward to your next visit!

Kind regards,

KARL A. CHEHAB

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen