Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Venetian Castle of Parga på
från 120,74 US$
Mer information
från 648,83 US$
Mer information
från 40,81 US$
Mer information
Omdömen (1 116)
Filtrera omdömen
1 116 resultat
Medlemsbetyg
501
457
140
16
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
501
457
140
16
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 1 116 omdömen
Omdömet skrevs 11 juni 2017 från mobil enhet

Utsikten över hela Parga är värt varenda steg upp för trapporna. Du ser Valtosstranden, havet och Parga stad.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack 730mariettev
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2017 från mobil enhet

Härligt utsikt och en trevlig fikapaus i en vacker omgivning. Det är väl värt att gå den långa trappan genom mysiga gränder upp till den venetianska gamla borgen.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Agneta A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2017

Slottet ligger på ett berg som sticker ut i vattnet mitt i Parga. Centralt och lätt att ta sig till då det ligger nedanför "staden".
Väl uppe på berget belönas du med en fantastisk utsikt över hela Parga och dess turkosa hav.
Du kan även sitta och fika på caféets uteservering uppe på toppen.

Datum för upplevelsen: juni 2016
Tack SaraRoZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2016

Om du vill se hela Parga är detta ett bra ställe. Fika ska du däremot göra någon annanstans. Nochalant betjäning.

Datum för upplevelsen: september 2016
Tack Lyckligt_gift
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2016 från mobil enhet

Slottet i Parga är väl värt ett besök. Vissa knepiga partier att ta sig upp för men relativt enkel promenad uppåt. Väl värt ett besök då utsikten över Parga är fantastiskt fin. Det som drar ner betyget är att det saknas information som berättar om slottets historia.

Datum för upplevelsen: september 2016
Tack LinneaLinning
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen