Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen lunch”
Omdöme om The Old Garden

The Old Garden
Rankad som nr 22 av 138 Restauranger i Parga
Certificate of Excellence
Kök: Matställe, Grekiskt, Bar, Café
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Bästa lunch stället vid stranden. Miljön och utsikten är oslagbar. Perfekt att sitta där och äta deras goda grekiska sallad och njuta av semestern.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Lena T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (251)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 251 omdömen

Omdömet skrevs 27 september 2016

Trevligt bemötande och goda "smårätter". Perfekt för en lunch. Åt bl a deras Greek panncakes med honung och kanel. Sött och gott om du är sugen på det. Vill du ha en saltare variant är den med fetaost också jättegod. Det finns även lite smörgåsar, omeletter och burgare.

Datum för besöket: september 2016
Tack Jessika01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 september 2016 från mobil enhet

Åt engelsk frukost här en dag, var inte så mycket på tallriken men det jag fick var gott. De serverade kaffe och juice först och väntade med maten, när den väl kom var kaffet kallt. Fin utsikt över den närliggande stranden och vattnet.

Datum för besöket: september 2016
Tack Christian C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2016

Drack en frappe här (grekernas special) den var super god och jag rekomenderar den starkt. Däremot ett lite dyrare ställe men rimliga priser trotts allt.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack linneaostermans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 från mobil enhet

Väldigt trevligt ställe med en fantastisk utsikt över Parga Beach!
Vi åt våra frukostar här och de va gott. Ett extra plus för rena och fräscha toaletter.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Elincullin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Old Garden tittade också på

 
Parga, Preveza Region
Parga, Preveza Region
 

Besökt The Old Garden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt