Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Hurb
Destinia.com
StayForLong
Expedia.com
Orbitz.com
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (214)
Filtrera omdömen
214 resultat
Medlemsbetyg
192
17
3
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
192
17
3
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 214 omdömen
Omdömet skrevs 5 juni 2018 från mobil enhet

Hotellet ligger cirka 300 meter från stranden och centrum med en fantastisk utsikt över stranden och havet! Ett designhotell som ibland prioriterat design före funktionalitet, men det står man ut med när service, rum, utsikt och totalintryck är bättre än ens högt ställda förväntningar. Vi stortrivdes i den vackra och serviceinriktade miljön!

Datum för vistelsen: juni 2018
Tack torstenl256
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2017 från mobil enhet

Precis avslutat en veckas vistelse på Irida. Detta hotell drivs av en man med stora ambitioner och serviceinriktad till tusen. När vi anlände fick vi ett väl mottagande av ägaren som presenterade hotellet bjöd på något sött att äta och visade personligen oss rummet.
Servicen var utomordentligt bra från att vi kom tills dess att vi åkte. Vi beställde frukost (prisvärd och alltid fräsch) i princip varje morgon som dukades upp på balkongen utanför rummet.

Ägaren har även en läderhandel inne i centrala Parga som vi besökte, vi berättade att vi hyrt motorcykel till dagen efter varpå han direkt började skriva upp tips på vart vi skulle köra, han gav oss sitt privata nummer dit vi kunde ringa när som helst om det skulle vara något, alltså service utöver det vanliga!

Nog om servicen, läget för hotellet ligger helt perfekt ca 2min från centrum och 3 min från den centrala stranden. Från hotellet är där utsikt över havet och staden. Trots att hotellet ligger så nära staden känns är det lika lugnt vid hotellet som om det vore 5km därifrån.

Kan verkligen rekommendera detta hotell och vi kommer garanterat återvända hit

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack BengtssonSi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2017

Ett fantastiskt hotell. Personalen är lyhörda och servicen är utomordentlig. Vi bodde i "Pearl" och det var en av de största lägenheterna. Detta hotell kommer vi att åka tillbaka till nästa år då vi firar vår 30:e bröllopsdag.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Stina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Alldeles fantastiskt bra.personal utomordentlig o servicesinnade.Rent o snyggt o en mycket bra frukost.utsikt över hela Parga by.Nära till allt.Nybyggd pool o bar.Kommer absolut att bo här igen.
Rekommenderas verkligen

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Bengt R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2016 från mobil enhet

Jättevackert och fin utsikt!
Trevlig personal och det satt perfekt för oss, vi ville ha en fin utsikt och det fick vi på hotellet :)
Helt underbart!
Nära till allt också, man behöver inte lyfta ett finger

Datum för vistelsen: augusti 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack christinalT7607HI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen