Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mitt hak! ”
Omdöme om Sand Bar

Sand Bar
Rankad som nr 590 av 1 556 Restauranger i Rhodos stad
Prisklass: 10 US$ - 50 US$
Kök: Japanskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Kom hit själv för en drink slutade med många fler...
Grabbarna i baren är störtsköna och har precis lika härliga drinkar som dom är sköna!

Datum för besöket: juni 2017
Tack alexanderkroon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (133)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3236 av 133 omdömen

Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Rekommenderas till alla! Supergo personal likaså när det kommer till mat och dryck. Testa Chicken noodle, personlig favorit!

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Q7478FXdavide
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2017 från mobil enhet

Äter här regelbundet, har blivit kompis med den supertrevliga och roliga personalen. Känner mig verkligen som hemma här och tvekar inte på att alla som kommer hit gör det.
Maten och drycken ska jag inte säga mer om än att jag aldrig uppskattat något på tallrik och i glas lika mycket någon annanstans!

Datum för besöket: juni 2017
Tack michaelas62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Dom har bäst mat i hela Rhodos, deras drinkar är eleganta samt välgjorda och deras mat är av bra kvalité och smakar toppklass

Datum för besöket: juni 2017
Tack Felix A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2017

Grymt ställe, passar alla oavsett om du gillar sushi eller inte. Åkte till Rhodos med två sushi-älskare och smakade på Chicken Noodlen, extremt god!! rekommenderas för alla! En riktigt nice och nyrenoverad bar med service minded personal. Ett brett utbud av goda drinkar med bra lounge-musik till. Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Armin H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sand Bar tittade också på

 
Rhodos, Rhodos stad
 

Besökt Sand Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt