Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genuint och trevligt”
Omdöme om 1+1

1+1
Rankad som nr 30 av 410 Restauranger i Rethymnon
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 13 oktober 2018

Snabb service och god klassiskt grekisk mat. Fullsatt en lördagkväll. Personalen upplevdes som ganska stressad och intehelt uppmärksamma. Synd.
Ligger väldigt när hotell Aristea, där vi bodde

Datum för besöket: oktober 2018
1  Tack Voyager739494
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (503)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 503 omdömen

Omdömet skrevs 24 september 2018 från mobil enhet

Vi har ätit på den här restaurangen många gånger under olika semestrar och den fortsätter att leverera. Deras söta vin är kanon och servicen är bra. Boka bord.

Datum för besöket: september 2018
1  Tack kampner71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2018 från mobil enhet

God mat till rimligt pris samt bra service. Vänligt bemötande och trivsam miljö, vi kan verkligen rekommendera att besöka restaurangen när man är på besök här i Rethymnon.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack O5650WUchristianl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2017 från mobil enhet

Vi har varit här två gånger. Mysigt, god mat och trevlig atmosfär och personal. Vi gick hit pga. alla bra recensioner. Det finns många bra restauranger i närheten, men vi gick hit återkommande. Trevligt och väl värt ett besök.

Datum för besöket: september 2017
1  Tack Helena P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Vi var här på en ons efter att ha läst att deras "fantastiska lammgryta" serveras på ons och lör. Men tydligen inte när vi var där, då hade de serverat på tisdagen istället för att det var mycket folk som ville äta den då. Okej?

Servicen var bra, lammkotletterna stora men åt det torra och sega hållet, läget var inget speciellt. Jag förstod inte riktigt hypen kring denna restaurangen.

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack aliceevelinal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på 1+1 tittade också på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Besökt 1+1? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt