Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastikt läge”

Zefyros Family Fish Taverna
Rankad som nr 16 av 410 Restauranger i Rethymnon
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Vacker utsikt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 4 oktober 2017

Fiskrestaurang i hamnen utan inkastare, här måste du boka bord ifall du vill sitta närmast kajen. Maten är riktigt bra vi åt skaldjur med risotto. Bra Service, prisvärt! unna dig ett lite bättre/dyrare fin det är det värt. Njut!

Datum för besöket: september 2017
Tack 191niklasj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 843)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1721 av 1 843 omdömen

Omdömet skrevs 26 september 2017 från mobil enhet

En av oss tre fick mycket god mat men två fick sämre än medelmåttig mat med överkokt pasta i trist sås med iofs goda räkor men de blev bleka i sammanhanget. Trevligt men ganska slarvigt bemötande

Datum för besöket: september 2017
Tack mawalnor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2017 från mobil enhet

God mat och god service. Fick maten inom mycket rimlig tid. Välsmakande. Tousche. Tycker man om fisk så är detta rätt ställe.

Datum för besöket: september 2017
Tack Rallyforever
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2017 från mobil enhet

Super god mat! Inget att klaga på, förrätten var pricken över iet och huvudrätten var gudomlig. Familjeägd restaurang som verkligen har skapat sitt livsverk! Hela restaurangen var äkta och de gjorde allt för att göra sina gäster nöjda.

Datum för besöket: september 2017
Tack Olivia J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017 från mobil enhet

Mysigt ställe som ligger i hamnen.
Många turisthak med inkastare men detta var det enda stället där de lät oss kolla menyn i fred innan de gav oss ett bord.
Bra service. Maten var god (vi åt två fisk och skaldjurerätter).
Bra priser.

Datum för besöket: september 2017
Tack Gabriella H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zefyros Family Fish Taverna tittade också på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Besökt Zefyros Family Fish Taverna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt