Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super crepes”
Omdöme om Haris Creperie

Haris Creperie
Rankad som nr 78 av 435 Restauranger i Rethymnon
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 14 US$
Kök: Grekiskt, Pizza
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Massor av goda crepes att välja, både söta och salta. Jättestora, en räcker till två personer. Bra service och bra läge. Gratis wi-fi. Måste ställe i Rethymnon

Datum för besöket: juni 2017
Tack Javier M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (720)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 720 omdömen

Omdömet skrevs 18 maj 2017

Bad att få in vin medan vi tittade i den långa menyn, fick ok till svar men inget vin förrän vi sagt till entredje gång! Drar så klart ner betyget något.....crepen var stora och goda! De hade behövt utöka personalstyrkan!

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack BirgittaA81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2016 från mobil enhet

Mysigt ställe i Gamla stan med trevlig personal. Här åt jag min absolut godaste Caesar Sallad någonsin.

Datum för besöket: oktober 2016
Tack anderss762
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2016 från mobil enhet

Mycket goda crepes. Vi fick dock vänta ganska länge på att få beställa och betala. Priserna var bra.

Datum för besöket: juli 2016
Tack Andrea D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2012

Sjukt stora crepes, lagom att dela två på. Går att lägga på vad man vill. Mitt i Rethymnon på en lite stökig gata, men eftersom att man inte sitter där särskilt länge gör detta inte så mycket.

Datum för besöket: augusti 2012
1  Tack Josefin F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Haris Creperie tittade också på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Besökt Haris Creperie? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt