Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt god mat!”

Vatania Taverna Meze Bar
Rankad som nr 5 av 442 Restauranger i Rethymnon
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 116 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Vi åt meze och blev mycket glatt överraskade. Maten var mycket vällagad och god och pajen med fetaost och honung skulle jag kunna äta om och om igen. Bemötandet var också väldigt bra och vi är mycket nöjda med vårt besök. Restaurangen är en liten pärla!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Gunilla Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vakis K, Ιδιοκτήτης på Vatania Taverna Meze Bar, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Takk for ikvel. Our name Vatania mean small plate. So we are so happy that you like our Meze. Plates... We hope that we see each other soon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (292)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 292 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Fantastiskt goda rätter och bra utbud.
Meze rekommenderas starkt!
Bra service!
Vakis som var vår servitör är väldigt professionell och trevlig!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Alexandranomberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vakis K, Ιδιοκτήτης på Vatania Taverna Meze Bar, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Thank you very much for taking the time to write a review.... See you soon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021 från mobil enhet

Jättegod mat och toppenservice! Vi besökte Vatania en gång till under vår resa till Rethymnon bara för att det var så bra. Bästa moussakan! Extra plus för att det är så rent och fint.
Vi kände oss välkomna och rekommenderar varmt ett besök.

Datum för besöket: juli 2021
Tack HelenaK594
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vakis K, Ιδιοκτήτης på Vatania Taverna Meze Bar, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Takk Helena. It was nice to meet you also. Our chef is very excited. He would like to thank you. Our mussaka is cooked at the moment you order in wood oven like many other plates. We are happy that you have a great time with us. Thank you very much

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021

Mycket god mat, personalen är helt underbar. Vi fick specialbeställa pastitsio som vanligtvis inte finns på menyn så att vi dagen efter kunde komma tillbaka och få äta mat som var gjord av kärlek. Gratis efterrätt som dukas fram som ett litet konstverk. Man märker att personalen är passionerad. Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Amanda G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021 från mobil enhet

Fruktansvärd god mat kan med värme rekommenderas vi åt tzaziki och mosaka och det var helt suveränt gott trevlig ägare ock personal.

Datum för besöket: juli 2021
Tack atribago
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vatania Taverna Meze Bar tittade också på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Besökt Vatania Taverna Meze Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt