Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 512)
Filtrera omdömen
1 512 resultat
Medlemsbetyg
777
478
187
50
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
777
478
187
50
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 512 omdömen
Omdömet skrevs 21 januari 2018

Reste till detta hotell en vecka i augusti sommaren -16. Trevligt hotell med ett jättefint poolområde. Inte så mycket svenskar, mest ryssar och engelsmän. Feststämning runt poolen varje dag! Musik, träning, tävlingar och happenings hela tiden, kanon tyckte vi! Kanske inte ett hotell man åker till om man vill ha lugn o ro :) Helt ok mat med All Inclusive, snacks o drinkar i poolbaren samt självservering av öl :)
Något hårda sängar men en kanonbra AC - behövligt. Rekommenderas för er som vill ha lite "puls" på semestern, lata dagar med god mat o dryck och härliga pooler!

Bodde här: augusti 2017
Tack Kamalabeach2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής på Louis Creta Princess Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2018
Google-översättning

Dear guest,
We highly appreciate this wonderful review about your stay at the Louis Creta Princess Hotel. It is an absolute delight to be informed that you had a lovely few days away and that you had thoroughly enjoyed every aspect of your stay. Thank you so much for praising our perfectly comfortable rooms, the amazing pools and waterslides as well the rich variety of our tasty buffet options. We greatly look forward to welcoming you back at the Louis Creta Princess Hotel soon.
With best regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2017 från mobil enhet

Jättebra hotell. Fina pooler och trevlig personal.
Vi blev glatt överraskade att få en flaska vin upp till rummet en kväll.
Barnen älskade rutschkanorna och det stora piratskeppet.
Jättebra med livvakterna runt poolerna och rutschkanorna som hjälpte till och höll ordning.
Många nationaliteter på hotellet, underhållningen hölls mestadels på ryska för barn. Men det störde inte våra barn, de dansade med ändå.
Förväntade oss inte svenska utomlands ändå.
God pizza och glass i poolbaren,bra öl och goda drinkar.
Smidigt med självbetjäning på ölen och fruktjuicen!
Mysig strandpromenad.

Det lilla minuset som finns är att barnens meny var lite enformig, såklart kunde de äta mycket från övriga buffé så problemet var inte stort.
Skulle också vara smidigare med kodlås till safteyboxen. Även kortkodade dörrar skulle vara smidigt så man kunde ha en varsin kortnyckel.

Det gällde att paxa solstolar för att få parasoll, men det fanns oftast extra solsängar över att ställa ut på flera platser.
Annars toppen och vi är mycket nöjda med våran vecka. Skulle verkligen gärna komma tillbaka!
Helhetsintrycket är mycket nöjda och en fantastisk vecka med familjen!

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack Josefin P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής på Louis Creta Princess Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 december 2017
Google-översättning

Dear guest,
Please accept our heartfelt thanks for selecting the Louis Creta Princess Hotel as your holiday destination and for taking some time to rate us. We are very happy to see that we have managed to offer you a holiday to remember and we deeply thank you for complimenting the fantastic services received from our hard working team. Nothing could be more pleasing than your return; we greatly look forward to having you back at the Louis Creta Princess Hotel for another fantastic holiday.
With best regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2017 från mobil enhet

Bokade detta med Airtours och vi är mycket nöjda med hotellet. Trevligt hotell, shower på kvällar och aktiviteter på dagarna. Klockrent hotell! Maten vid poolen var riktigt god. Middagen har dock inte varit fullt lika bra.. få varmrätter, köttet har inte heller varit de bästa, mest "slafsiga" rätter, men mycket sallad/grönsaker fanns de att välja på. Frukosten har varit bra, varit en standard utomlands frukost, pannkakor, smörgåsar, bönor, ägg, bacon. Bullrig miljö får man på köpet med tanke på hotellets storlek, men vi har inte störts av de. Förutom maten har de varit helt kanon vecka i paradiset! Bussen går rakt utanför hotellet typ 2 gånger i timmen!

Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
Tack Hampus J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής på Louis Creta Princess Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2017
Google-översättning

Dear guest,
On behalf of the Louis Creta Princess Hotel we would like to thank you for selecting our hotel as your holiday destination and for sharing your opinion online. We are so glad to see that you have appreciated the entertainment at the pools and the waterslides and that you had a lovely stay with us overall. We are also overjoyed by the fact that you found our cuisine to offer an excellent breakfast as well as a lot of tasteful delicacies at the snack bar. In regards to your remarks regarding some dishes of our buffet, rest assured that our executive chef will look into your comments with great care as we always try to improve our standards and levels of service.
We hope to welcome you back at the Louis Creta Princess Hotel in the nearest future.
With best regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2017 från mobil enhet

Vi kom till hotellet vid 02 på natten o då hade de fixat lite "nattmat" åt oss + incheckning gick smidigt då vi var trötta efter resan.

Rummet var kanske lite litet för 4 personer (2 vuxna 2 barn 11 och 8 år) men å andra sidan så sov o duschade vi endast på rummet.

Vi var supernöjda med poolområdet. Rutschkanorna för större barn älskades av våra barn. Inga köer o badvakter som höll koll på ordningen.
Poolbaren var uppskattad av hela familjen o vi käkade hela veckans lunch där (pizza o sallad o strips bla) då barnen inte direkt uppskattade maten i restaurangen.
Vi tyckte miljön i restaurangen va lite bullrig, men ute på terrassen var det fint att sitta o äta frukost o middag.

Nära till stranden, som var lite stenig men i vattnet var det mjuk sand.

Vi tyckte servicen på hotellet var bra.
Rent o fräscht på toaletterna i poolområdet.
Städ av rummet varje dag.

Fritt wifi, (fick en inloggningskod vid incheckning) lite dålig kvalité men i perioder fungerade det bra.

Hotellet ligger lite avsides,( till vårat syfte med semestern= sol, bad o slappande, så var det perfekt) men det funkar att ta lokalbuss in t Chania. Det tog ca 40min.

Buffé maten i restaurangen funkade, men barnen hittade inte mkt de gillade. O ibland kunde de ha kryddat maten lite mer. Men det fanns mkt o välja på, så man behövde inte gå hungrig.
Gott om färsk frukt

Vill man slappa, sola o bada o reser med barn som gillar bada o leka i pool... Så kan vi rekommendera detta hotell.

Vi som reser är 2 vuxna o 2 barn (11 o 8 år)

Bodde här: september 2017, reste med familjen
Tack LindhNilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής på Louis Creta Princess Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2017
Google-översättning

Dear guest
On behalf of the Louis Creta Princess Hotel we would like to thank you for choosing to spend your holiday with us and for sharing your impressions online. We are truly delighted that our hotel fulfilled your every need and that you have enjoyed our services, the immaculate cleanliness, our pools and waterslides as well as our tasty buffet options. We also thank you for your valuable suggestions regarding the food; we will certainly take them into consideration for future improvements. We are grateful for your recommendation and truly hope to see you at the Louis Creta Princess Hotel again soon.
With best regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2017 från mobil enhet

Vi åkte två vuxna och två barn(5 och 8 år). Maten i restaurangen var fruktansvärd, inte värt att ta all inclusive! Vid poolbaren hade dom helt ok pizza och pasta vid lunch. Rummen var väldigt små för 4 personer. Personalen hövlig, men inte mer. Vid vattenrutschkanorna fanns det 3 dubbeldynor att åka på, vilket man var tvungen att ha om man skulle åka med sitt mindre barn, köerna till dynorna var enorma. Folk lade dessutom beslag på dessa dynor, så förvänta er väntetid! Vid de lägre(för mindre barn) rutschkanorna rann det vatten från taket, vilket få yngre barn gillar. Grekland, och Kreta framför allt, är ju alltid ett bra resmål med barn, men välj ett annat hotell!

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
1  Tack Connector169394
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής på Louis Creta Princess Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2017
Google-översättning

Dear guest,
We are thankful that you chose to visit our Hotel and shared your valuable feedback online. It is pleasing to see that you valued certain elements of your stay like the tasty snacks at the pool bar.
We feel disappointed that you were unable to enjoy your stay and that you were not fully pleased with our facilities and services. We are surprised by your remarks concerning our buffet options and our personnel as we usually receive much praise from our satisfied guests. Nevertheless we thank you for the opportunity to host you and to share your comments. We would like to assure you that all your remarks and suggestions will be reviewed, since using your feedback constructively is the only way we can improve our levels of service.
Once again we thank you for sharing your comments and we hope you would give us another chance to impress you with the high quality service we are known for. We have many other hotels in Cyprus and Greece so perhaps another Hotel would meet your expectations better in the future.
With best regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen