Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Underbar plats för semester!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 3 badrum, för 8
Maleme, Chania Prefecture, Kreta

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Companion ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Underbar plats för semester!”
Omdömet skrevs 11 november 2018 för en vistelse i juli 2018
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Riktigt härligt! Solig och varm semester på Kreta hos Villa Gea.
Vackert hus på fantasistkt ställe. Bara 5 minuter för att gå till stranden. Fin uteplats för att slappna av med utsikt till havet. Väldigt nära Chania (cirka 15 minuter, busshållplats 2 minuter).
Trevliga hyresgäster också!

Datum för vistelsen: juli 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ciupa70
Milano
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 september 2021 för en vistelse i augusti 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 15 2021
Thank you for your kind review. My warmest wishes to you and your family.
Evagelia and Katerina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stauroula ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 22 februari 2021 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
A8444NR_
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 31 januari 2021 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stanislav ...
Sheffield Green, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 24 januari 2021 för en vistelse i september 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.