Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig atmosfär”
Omdöme om Kalipso

Kalipso
Rankad som nr 22 av 533 Restauranger i Chania
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

En härlig atmosfär med trevligt bemötande och bra mat . Oavsett om du bara ska dricka eller äta så får du alltid ett bra bemötande .

Datum för besöket: juni 2021
Tack smirre71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MICHELE, Ιδιοκτήτης på Kalipso, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2021
Google-översättning

Thank you very much for your good comments, hope to see you soon..

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (493)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 493 omdömen

Omdömet skrevs 14 juli 2021

Denna resturang var lätt den bästa i hela Chania. Supergod mat med den allra bästa servicen. Rekommenderar starkt!!

Datum för besöket: juli 2021
Tack Flyer661486
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kalipso Restaurant, Marketing på Kalipso, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2021
Google-översättning

Thank you very much for your nice review,we are very glad to hear from you and we hope to see you again,have a great time in Crete!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021 från mobil enhet

Bästa servicen! Fin utsikt, allt var fint och braa, kör på om du vill chilla i old town. Bästa juggen

Datum för besöket: juli 2021
Tack T65UNannat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kalipso Restaurant, Marketing på Kalipso, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2021
Google-översättning

Thank you very much for your nice review,we are very glad to hear from you and we hope to see you again,have a great time in Crete!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021 från mobil enhet

Vi kom hit två gånger och altid de var så trevliga och de har så god mat , vi bad de om recept på två olika mat rätter och de var sjysta och gav oss det ❤️

Datum för besöket: juni 2021
Tack suzi m
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kalipso Restaurant, Marketing på Kalipso, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2021
Google-översättning

Thank you so much for your review,we wish you all the best and hope to see you again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2021 från mobil enhet

Ett ställe för att hitta Greklands själ. Kan verkligen rekommendera om du är ny i stan. Servicen visar att endast toppkvalitet.

Datum för besöket: juni 2021
Tack rukvazr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kalipso Restaurant, Marketing på Kalipso, svarade på det här omdömetSvarade 3 juli 2021
Google-översättning

Thank you very much for your review.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kalipso tittade också på

Chania, Chania Prefecture
 

Besökt Kalipso? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt