Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen matupplevelse ”
Omdöme om La Strada

La Strada
Rankad som nr 52 av 183 Restauranger i Agios Nikolaos
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Blev rekommenderade La Strada av Apollo för sista kvällens matupplevelse. Tyvärr visade det sig vara en riktig turistfälla! Mousakkan är inte ens tillagad i formen, utan ilagd efteråt. Lammkotletter utan något tillbehör förutom pommes. Välj hellre en annan restaurang om du prioriterar bra mat!

Datum för besöket: juni 2017
Tack N6349AQannet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (775)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 775 omdömen

Omdömet skrevs 15 juni 2017

När man tröttnat på grekisk mat är detta en bra tillflykt. Man kan välja på inomhusdelen vid gatan eller ny avdelning med utsikt över sjön

Datum för besöket: juni 2017
Tack Kretaresenar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2017 från mobil enhet

Fantastisk mat, service och utsikt! Inget att klaga på, beställ gärna grekisk mat, rekommenderas verkligen!

Datum för besöket: juni 2017
Tack L8eJer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2017 från mobil enhet

La strada serverade mat som var hyfsat god, men inget utöver det vanliga. Personalen var inte så engagerad.

På plus-kontot finns den fantastiska uteplatsen med utsikt över sjön i Agios Nikolaus. Utsikten var helt fantastisk.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Y1849NTandreasp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2016

Maten var bättre än på pelagos. Servicen lite trög men blev bättre efter hvart. Ägaren var mycket vänlig.vi går dit på nytt.mvh stefan

Datum för besöket: oktober 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stefan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Strada tittade också på

Agios Nikolaos, Lasithi Prefecture
Agios Nikolaos, Lasithi Prefecture
 
Agios Nikolaos, Lasithi Prefecture
Agios Nikolaos, Lasithi Prefecture
 

Besökt La Strada? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt