Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
362 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 14 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 14 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 421 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

211 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
114 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
1 270 US$
194 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 51 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 51 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 395 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

155 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Novotel Athenes(Aten)
164 US$
149 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Centrotel Hotel(Aten)(Mycket prisvärt!)
80 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
199 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
204 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Herodion Hotel(Aten)
293 US$
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (959)
Filtrera omdömen
959 resultat
Medlemsbetyg
127
333
296
127
76
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
127
333
296
127
76
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 959 omdömen
Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Bra, prisvärt hotell med centralt bra läge till turistbussar, tunnelbana. 15 min promenad till flygbuss. Bra frukostbuffé och trevlig och hjälpsam personal. Området runt hotellet kan upplevas lite "skumma"

Bodde här: maj 2017, reste med familjen
Tack Christine N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2017
Google-översättning

Dear Christine N,

Thank you for taking time to share your experience with us at Dorian Inn Hotel. We are glad to read that you enjoyed your stay here. Dorian Inn Hotel is located in the centre of Athens, and provides our customers with an easy access to all hotspots downtown. It is near the METRO station, proven to be very helpful to your daily needs for transportation.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2016 från mobil enhet

Om du vill ha basic med vettig frukost så kan det här vara placet för dig. Nära Atens centrum och stationen Syntagma där du kan ta dig runt, bla till kusten och lite sol & bad. Lite bullrig omgivning men helt ok med proppar, trots allt är man mitt i en storstad så det går inte att förvänta sig annat.

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack Lisa V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2016
Google-översättning

Dear Lisa V,

Thank you for taking time to share your experience with us at Dorian Inn Hotel. It displeases us to find out that you haven’t enjoyed your stay, all because of the car noise in the surrounding area. Yes, our hotel is located at the most central point in Athens, but this is a plus for all our clients that desire an easy access downtown.
We are pleasant to hear that you like the food quality, especially the breakfast. Our in house luxury restaurant on 12th floor is right next to the pool and as you already noticed it has a breathtaking view of the Acropolis, the Lycabettus hill and the Saronic islands.
Please feel free to visit us the next time you come to Athens, under better circumstances. We are sure that you will notice the progress in all our services.

Best Regards,
The Management Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2016 från mobil enhet

Man får vad man betalar för. Vi bodde här en natt då vi anlände relativt sent och skulle flyga hem på eftermiddagen påföljande dag. Vi valde hotell på premisserna att det skulle vara billigt, ha pool och ligga nära tunnelbanan så vi enkelt kunde ta oss till flygplatsen. Dorian inn uppfyllde dessa krav. Hotellet är enkelt och väldigt opersonligt men rummen är rena. Plus för poolen på takterrassen men minus för den extremt tråkiga frukosten.

Bodde här: juni 2016, reste med vänner
Tack LMD33
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 juni 2016
Google-översättning

Dear LMD33,

Thank you for your useful comments, as this feedback provides us with an objective basis to monitor and improve our services.
It was a pleasure to see that you were satisfied with most of the hotel services. We are also happy to read that you enjoyed the the clean rooms, the pool, but also the location near public transport.
Regarding the food service, may we assure you that these issues will be addressed with the F&B department and staff concerned, in order to improve our food variety in breakfast.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best Regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2015 från mobil enhet

Bodde 3 nätter. Bra frukost. Helt ok mat i skybaren. Men,vilken takterrass! Magisk utsikt över hela Aten, Akropolis och Pireus. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas varmt. Nära till tunnelbanan är det dessutom.

Bodde här: september 2015, reste som ett par
Tack JohanåPetra W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2015
Google-översättning

Dear JohanåPet,

It was a pleasure to see that you were satisfied with most of the hotel services, in context with price, including the food at the restaurant- bar Point of View. We are also happy to read that you enjoy the amazing view of the Acropolis, the Lycabettus hill and the Saronic islands.
We are really grateful for the grade that you gave us. Reviews such as yours motivate us to continue striving for only the very best of service to be offered to our visitors.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2015 från mobil enhet

Vi stannade en natt och det positiva med Hotellet var trevlig personal, god frukost och närheten till metron. Det negativa var att wi-fi fungerade dåligt, hissen var långsam och att luftkonditioneringen var dålig.

Sen kan jag säga att jag blev lite chockad av just området Omnia, ganska slitet och skumma människor. Men med metron gick det snabbt och enkelt att ta sig runt i Aten.

Bodde här: augusti 2015, reste som ett par
Tack MiriamAndTobias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2015
Google-översättning

Dear MiriamAnd...

Thank you for your useful comments, as this feedback provides us with an objective basis to monitor and improve our services.
It was a pleasure to see that you were satisfied with the staff service and the buffet breakfast. We are also happy to read that you find the location helpful with the city transportation. This is very important information for all visitors that consider travelling to Athens, who want to find a cheap and clean accommodation downtown. On the other hand, the fact that hotel is located at the center of the town, near Omonia square, is considered a major advantage! Capital cities often are faced with pretty crimes, but the hotel’s directory staff takes care of the customer’s safety 24hours a day.
However, we noted that you were disappointed with the wi-fi internet service in the room, please be informed that we have already made an upgrade on our wi-fi network.
We would love to welcome you back in the near future with your next visit.

Best Regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen