Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra medelklass hotell!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Dorian Inn Hotel Athens
Rankad som nummer 93 av 282 hotell i Aten
Omdömet skrevs september 13 2016 från mobil enhet

Om du vill ha basic med vettig frukost så kan det här vara placet för dig. Nära Atens centrum och stationen Syntagma där du kan ta dig runt, bla till kusten och lite sol & bad. Lite bullrig omgivning men helt ok med proppar, trots allt är man mitt i en storstad så det går inte att förvänta sig annat.

Bodde här: September 2016, reste med vänner
Tack Lisa V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel Athens, svarade på det här omdömetSvarade september 16 2016
Google-översättning

Dear Lisa V,

Thank you for taking time to share your experience with us at Dorian Inn Hotel. It displeases us to find out that you haven’t enjoyed your stay, all because of the car noise in the surrounding area. Yes, our hotel is located at the most central point in Athens, but this is a plus for all our clients that desire an easy access downtown.
We are pleasant to hear that you like the food quality, especially the breakfast. Our in house luxury restaurant on 12th floor is right next to the pool and as you already noticed it has a breathtaking view of the Acropolis, the Lycabettus hill and the Saronic islands.
Please feel free to visit us the next time you come to Athens, under better circumstances. We are sure that you will notice the progress in all our services.

Best Regards,
The Management Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (850)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 850 omdömen

Omdömet skrevs juni 7 2016 från mobil enhet

Man får vad man betalar för. Vi bodde här en natt då vi anlände relativt sent och skulle flyga hem på eftermiddagen påföljande dag. Vi valde hotell på premisserna att det skulle vara billigt, ha pool och ligga nära tunnelbanan så vi enkelt kunde ta oss till flygplatsen. Dorian inn uppfyllde dessa krav. Hotellet är enkelt och väldigt opersonligt men rummen är rena. Plus för poolen på takterrassen men minus för den extremt tråkiga frukosten.

Bodde här: Juni 2016, reste med vänner
Tack LMD33
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel Athens, svarade på det här omdömetSvarade juni 18 2016
Google-översättning

Dear LMD33,

Thank you for your useful comments, as this feedback provides us with an objective basis to monitor and improve our services.
It was a pleasure to see that you were satisfied with most of the hotel services. We are also happy to read that you enjoyed the the clean rooms, the pool, but also the location near public transport.
Regarding the food service, may we assure you that these issues will be addressed with the F&B department and staff concerned, in order to improve our food variety in breakfast.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best Regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 23 2015 från mobil enhet

Bodde 3 nätter. Bra frukost. Helt ok mat i skybaren. Men,vilken takterrass! Magisk utsikt över hela Aten, Akropolis och Pireus. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas varmt. Nära till tunnelbanan är det dessutom.

Bodde här: September 2015, reste som ett par
Tack JohanåPetra W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel Athens, svarade på det här omdömetSvarade september 25 2015
Google-översättning

Dear JohanåPet,

It was a pleasure to see that you were satisfied with most of the hotel services, in context with price, including the food at the restaurant- bar Point of View. We are also happy to read that you enjoy the amazing view of the Acropolis, the Lycabettus hill and the Saronic islands.
We are really grateful for the grade that you gave us. Reviews such as yours motivate us to continue striving for only the very best of service to be offered to our visitors.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 17 2015 från mobil enhet

Vi stannade en natt och det positiva med Hotellet var trevlig personal, god frukost och närheten till metron. Det negativa var att wi-fi fungerade dåligt, hissen var långsam och att luftkonditioneringen var dålig.

Sen kan jag säga att jag blev lite chockad av just området Omnia, ganska slitet och skumma människor. Men med metron gick det snabbt och enkelt att ta sig runt i Aten.

Bodde här: Augusti 2015, reste som ett par
Tack MiriamAndTobias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel Athens, svarade på det här omdömetSvarade augusti 27 2015
Google-översättning

Dear MiriamAnd...

Thank you for your useful comments, as this feedback provides us with an objective basis to monitor and improve our services.
It was a pleasure to see that you were satisfied with the staff service and the buffet breakfast. We are also happy to read that you find the location helpful with the city transportation. This is very important information for all visitors that consider travelling to Athens, who want to find a cheap and clean accommodation downtown. On the other hand, the fact that hotel is located at the center of the town, near Omonia square, is considered a major advantage! Capital cities often are faced with pretty crimes, but the hotel’s directory staff takes care of the customer’s safety 24hours a day.
However, we noted that you were disappointed with the wi-fi internet service in the room, please be informed that we have already made an upgrade on our wi-fi network.
We would love to welcome you back in the near future with your next visit.

Best Regards,
The Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 31 2015 från mobil enhet

Mycket nöjd med läge, nära att gå till det mesta eller till t-bana. Bra frukost, helt okej rum med tv o fungerande wi-fi. Vi Bode på våning 10 med stor altan o utsikt över Acropolis o de andra kullarna. Säkerhetsboxarna på rummet o litet kylskåp. Området är helt okej vi råkade inte ut för någon ficktjuv. Skulle välja Dorian Inn för nästa vistelse i Aten.

Bodde här: Juli 2015, reste med familjen
Tack ammi a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexander A, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Dorian Inn Hotel Athens, svarade på det här omdömetSvarade augusti 4 2015
Google-översättning

Dear ammi a,

Thank you for taking time to share your experience with us at Dorian Inn Hotel. It pleases us to find out that you enjoyed your stay and you consider the surrounding area safe and convenient to the public transport. We are also glad to hear that you didn’t suffer from any pickpocketting as you mentioned above.
Reviews such as yours motivate us to continue striving for only the very best of service to be offered to our visitors.
We are looking forward to host your next accommodation again when you visit Athens.

Best Regards,
The Management Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Atenhotell
Omonia
Athens Center Square
Marina Hotel Athens
Nr 85 av 282 i Aten
742 omdömen
Oscar Hotel
Nr 110 av 282 i Aten
627 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Evripides Hotel
Nr 52 av 282 i Aten
786 omdömen
Best Western Candia Hotel
Nr 128 av 282 i Aten
92 omdömen
Omonia
Fresh Hotel
Fresh Hotel
Nr 28 av 282 i Aten
2 158 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Dorian Inn Hotel Athens? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Dorian Inn Hotel Athens

Adress: 15 - 19 Pireos Street, Aten 105 52, Grekland
Region: Grekland > Attica > Aten > Omonia
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 93 av 282 hotell i Aten
Prisklass: 353 kr - 874 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Dorian Inn Hotel Athens 3*
Antal rum: 146
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, HostelWorld, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Dorian Inn Hotel Athens. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Dorian Hotel Athens

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt