Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A bargin that is nice”
Omdöme om Philippos Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Philippos Hotel
Rankad som nummer 19 av 284 hotell i Aten
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: try to get a room facing the acropolis
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Indy27
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 109)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

735739 av 1 109 omdömen

Omdömet skrevs april 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Not handicap accessible, there are stairs as soon as you walk in (to reach the lobby) and the stairs ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack JZuver
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Anchor8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 7 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for level 7
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack CWong73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Stuart_Donald
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Atenhotell
Thissio/Makriyanni
Herodion Hotel
Herodion Hotel
Nr 10 av 284 i Aten
2 490 omdömen
Thissio/Makriyanni
Hera Hotel
Hera Hotel
Nr 18 av 284 i Aten
1 123 omdömen
Plaka
Plaka Hotel
Plaka Hotel
Nr 13 av 284 i Aten
3 487 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Plaka
Central Athens Hotel
Psirri/Gazi
O&B Athens Boutique Hotel
Omonia
Athens Center Square
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Philippos Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Philippos Hotel

Adress: 3 Mitseon, Aten 117 42, Grekland
Telefonnummer:
Region: Grekland > Attica > Aten > Thissio/Makriyanni
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 13 av Familjehotell i Aten
Nr 29 av Romantiska hotell i Aten
Nr 36 av Affärshotell i Aten
Prisklass: 710 kr - 1 444 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Philippos Hotel 3*
Antal rum: 50
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Philippos Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Philippos Hotel Athens

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt