Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chicken with ginger”

Crystal Restaurant and Bar
Rankad som nr 11 av 36 Restauranger i Choeng Mon
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 30 US$
Kök: Grill
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Uteservering
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Uteservering
Omdömet skrevs 27 mars 2016 från mobil enhet

Helt ok, inget utöver det vanliga. Men gott, nöjd och belåten. Man slipper betala alla dessa beachresort 10% servering och 7% skatt som är en total bluff! Här betalar du det som står i menyn och sen lämbar du dricks om du vill. Lämnar hellre dricks när det är befogat än att bli tvingad att lämna 17% direkt!
Mkt trevlig personal och man blir mött med ett brett leende, familjärt.
Vi båda var mkt nöjda. Bra priser.

Tack jmb559
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (223)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 223 omdömen

De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

    • Standard
    • Service
    • Mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2018

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2018 från mobil enhet

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2017 från mobil enhet

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Crystal Restaurant and Bar tittade också på

 
Choeng Mon, Bophut
 
Choeng Mon, Bophut
 

Besökt Crystal Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt