Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (763)
Filtrera omdömen
763 resultat
Medlemsbetyg
311
289
92
36
35
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
311
289
92
36
35
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 763 omdömen
Omdömet skrevs 31 januari 2016

Allt var bra på hotellet vackert gott om solstolar många olika sektioner att välja mellan. Men havs vattnet var dåligt, det låg en pir med många utflyktsbåtar intill. Ingen promenadstrand bara ett par hundra meter att gå på.
Stranden framför hotellet var bred och exemplariskt i ordninggjord.

Bodde här: januari 2016, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack brigitte512
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BirgitDevaSamui, Guest Relations Manager på Deva Samui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 9 februari 2016
Google-översättning

Dear Mrs. Brigitte512,

thank you for visit our Resort during your time in Thailand and your online review. The Pier on the Beach not belongs to the hotel, the entrance is outside the hotel at the Sunset Pier. There is only 1 Excursion Boat leaving from the Fishing Tour of Mr. Tu, leaving morning and coming back around 5 pm.
We do hope to welcome you back soon for another holiday stay.

best regards,
Birgit

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2016

Hotellet är fantastiskt, bra service, underbar pool, fina rum. Men det går inte att bada i havet pga att det ligger vid en hamn och det ligger långt ifrån turiststråken så det är ont om restauranger och shopping existerar inte. Hotellet erbjuder dock gratis buss till och från Chaweng både dagtid och kvällstid.

Tips för att välja rum: Vi hade rum med pool access. Vi är väldigt nöjda med det alternativet.
Bodde här: januari 2016, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Annrow86
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BirgitDevaSamui, Guest Relations Manager på Deva Samui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2016
Google-översättning

Dear Annrow86,

thank you for taken the time to review us online on Tripadvisor and that you chose Deva for your Destination on Koh Samui. Our sea having some stones and depends on season very shallow water thats the reason why you cant swim nothing to do with the harbour.
If you want to having some small restaurants they are in 10 minutes Walking Distance direction 7/11 same small shops.
Everything bigger is in Chaweng where as you mention already we do provide our Free daily running Shuttle Busses.

We do hope to welcome you back for another memorable stay.
best regards,
Birgit

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2016

Vi var ute efter ett hotell som var beläget lite avskilt när vi bokade Deva. Deva ligger VÄLDIGT avskilt och inte så mkt inom gångavstånd finns. Hotellet har dock shuttlebus service både till Chaweng och Fishermans village och moppe finns att hyra på hotellet. Personalen är väldigt trevlig och serviceminded och maten på restaurangen var mer än godkänd. Tre fina pooler finns och en mindre sandstrand. Skulle absolut rekommendera Deva om man inte behöver bo där allt händer.

Bodde här: december 2015, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
2  Tack nathalie_cedervall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BirgitDevaSamui, Guest Relations Manager på Deva Samui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2016
Google-översättning

Dear Ms. nathalie_cedervall,

thank you very much for your valued guest comment at Tripadvisor and for chosen our Resort for your holiday on Koh Samui. We been delighted to had you as our guest in our Resort and we will forward all your given compliments to our staff.
We do hope to welcome you in the nearest future back to having a nice holiday again.

best regards,
Birgit

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2015

Mycket trivsamt hotell. Bott både i pool villa och pool acsess rum och har inget att klaga på. En bit ifrån "stan" men hyfsat billigt att ta en taxi in. Finns ett mysigt inhemskt hak precis bredvid hotellet.

  • Bodde här: oktober 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack theresep499
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BirgitDevaSamui, Guest Relations Manager på Deva Samui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 27 oktober 2015
Google-översättning

Dear Ms. Therese P,

thank you very much for your recent stay in our resort and your guest comment at Tripadvisor. We been delighted to had you as our guest and we do hope to welcome you back in the nearest future for another memorable stay.

For your future we do wish you all the best

regards, Birgit

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2015

Bodde en natt på detta hotell och fick ett mycket bra intryck av hela anläggningen. Fina rum och pooler, liten "strandremsa", mycket bra frukost och personalen var trevlig och serviceinriktad. Tyst på hotellet och i dess omgivning. Skulle mycket väl tänka mig att stanna längre en annan gång. Söker man efter bra, fin och lång strand är detta hotellet inte det man söker efter.

  • Bodde här: juli 2015, reste ensam
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Peter E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BirgitDevaSamui, Guest Relations Manager på Deva Samui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2015
Google-översättning

Dear Mr. Peter, thank you very much for your short stay in our Resort and even that you let us know how impressed you been. We will forward all your compliments given to our staff and might be next time we can welcome you for a longer holiday.
For the other Beaches we have our daily free Shuttle Busses to Choengmon and Chaweng Beach.
All the best for your future.
regards,
Birgit

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen