Närheten till stranden, bageriet ligger så nära att färskt frukostbröd är ett måste.
Gott om restauranger.
Det är gångavstånd till det mesta, till och med golfbanan.
En fantastisk ombonad lägenhet med hemmakänsla, för inte att glömma takterrassen, underbart, detta var vår andra vistelse här och det kommer att bli fler.
Mycket fin lägenhet som infriade fullt ut de högt ställda förväntningarna som vi hade. Ordning o reda, rent o snyggt samtidigt som läget är kanon i centrala La Cala.
Vi kommer definitivt komma tillbaka hit
En fantastiskt mysig lägenhet fint inredd med rymliga sovrum, fullt utrustat kök, två fina badrum som va rena och fräscha precis som resten av lägenheten. Det bästa är lägenhetens fantastiska altanen på taket. Där man har möjlighet till att sola, grilla, hänga i loungen eller bada i bubbelkaret. Allt ligger inom gångavstånd från affärer restauranger, caféer och salta bad.
Har allt vad som behövs för en perfekt semester.
Rekommenderar varmt till kommande gäster.
En pärla med bästa läge mitt i La Cala de Mijas. Endast ett stenkast från havet (150m)
Nära till ALLT...matbutiker, restauranger, taxi & buss.
Välutrustad lägenhet, där inget saknas.
Bekväma sängar, och gott om förvaring.
Tyst ac inbyggd i alla rum med både värme och kyla.
Allt rent nytt och fräscht med en härlig ombonad hemmakänsla.
Fantastisk takterass med havsutsikt och utsikt över takåsarna med gasolgrill, utekök, pergola, lounge, dusch & jacuzzi.
Kan verkligen rekommendera ett besök i detta fina penthouse.
En underbar lägenhet mitt inne i La Cala, så fräsch och en fantastisk takterass med grill som vi kunde använda. Hela lägenheten var ren och fin 6 bäddar i 3 sovrum tipp topp för oss.
Definitivt ett perfekt boende för den som vill bo mitt i La Cala de Mijas