4 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Priceline291 US$
Travelocity291 US$
Prestigia.com303 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (1 076)
1 076 resultat
27 av 1 076 omdömen
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Bokade detta hotell flera månader i förväg och såg verkligen framemot vistelsen då jag läst mänga bra recensioner. Men får mail från hotellet en vecka innan avresa att dom uppdaterat sitt bokningssystem och på grund av detta har det blivit dubbelbokningar. Vi ombedes då byta till ett annat hotell som vi ej är nöjda med. Ingen ytterligare kompensation erbjuds för misstaget. Det slutar med att vi avbokar och själva bokar om till ett nytt hotell.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 10ebbae
CastanheiroBH, Diretor de Vendas på Castanheiro Boutique Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2020

Kära gäst,
Vi är mycket ledsna för den här situationen. Vi föredrar att du har stannat på vårt hotell. Tyvärr var det inte möjligt. Så vi bokade ett mycket bra 5-stjärnigt hotell till dig. och vi hade förberett några erbjudanden för dig på det andra hotellet som kompensation. När vi skickade e-postmeddelandet, eftersom du sa att det var OK, ansåg vi att det var bra med dig. Återigen ber jag om ursäkt mycket för situationen. Om du besöker Madeira igen, hoppas jag att du ger oss nöjet att boka på vårt hotell så att vi på något sätt kan kompensera dig.
Vänliga Hälsningar,

Omdömet skrevs 13 februari 2020 från mobil enhet

För den som vill bo centralt i Funchal är det här ett perfekt alternativ. Fräscht och snyggt, stora rum med bra sängar och utmärkt service. Takterrass med uppvärmd pool och utsikt över centrum och havet gör det ännu bättre. Frukostbuffén är också att rekommendera med massor av färsk frukt och bröd.

Datum för vistelsen: februari 2020
1  Tack PerLStockholm
CastanheiroBH, Diretor de Vendas på Castanheiro Boutique Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2020

Kära gäst,
Tack så mycket för att du har valt Castanheiro Boutique Hotel för din semester och tagit dig tid att skriva detta underbara omdöme.
Vi är glada över att veta att du gillade vårt hotell.
Det kommer att vara ett nöje för oss att välkomna dig tillbaka igen inom en nära framtid.
Vänliga Hälsningar,

Omdömet skrevs 28 februari 2018

Hotellet är fantastiskt, personalen vänlig, frukosten var bra men varma maten var för det mesta ljum o baconen kunde vara hårda. Vi anlände den 17.02 o redan den 19.02 var takpoolen stängd under hella veckan, som var mycket tråkigt för våran del. Besviken På min födelsedag var det ingen på hotellet som uppvaktade Trist

Rumstips: Vårat rum hade stor balkong mot innegården, tyvärr inget tak över så det var som swimmingpool. Borde ha stort parasoll
Datum för vistelsen: februari 2018
Tack Thomas1948
CastanheiroBH, Diretor de Vendas på Castanheiro Boutique Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2018

Kära gäst,
Tack för din recension. Jag är mycket ledsen att höra om din senaste, besvikelse på Castanheiro Boutique Hotel.
I själva verket under veckans vistelse måste vi göra underhållsarbete på terrassen. Alternativt kan de använda vårt spa gratis och njuta av poolen i ett 5-stjärnigt hotell. Vi ber om ursäkt för olägenheterna. Jag hoppas att du kommer att komma tillbaka för att besöka oss och att du kan njuta av vår terrass. Återigen ångrar vi situationen.
Med vänliga hälsningar,

Omdömet skrevs 5 augusti 2016 från mobil enhet

Ett vackert hotell mitt inne i gamla stadsdelen. Fina rum, bra säng och välplanerat badrum. T.o.m. hårtorken var bra (det brukar inte hotellens hårtorkar vara). Airkonditionen var tyst och gick att ställa in på önskad temperatur. Frukosten var fantastisk med allt från färsk frukt till mousserande vin! Poolen på taket var också jättefin! Personalen var jättetrevlig. Vi vill verligen snart återkomma! Det enda vi saknade var att det inte ingick vattenkokare och te/kaffe i rumskostnaden.

Datum för vistelsen: juli 2016
Tack 822annikal
Omdömet skrevs 6 mars 2016 från mobil enhet

Bodde på Castanheiro boutique hotel tillsammans med min pojkvän i februari och det var en underbar vistelse! Fantastiskt vackert hotell med personal som gav service i toppklass. Kan verkligen varmt rekommendera detta hotell!

Datum för vistelsen: februari 2016
Tack isabelle_nelson