Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 320)
Filtrera omdömen
1 320 resultat
Medlemsbetyg
939
320
50
6
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
939
320
50
6
5
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 320 omdömen
Omdömet skrevs 23 januari 2018

Vi reste med Tui i januari och bodde två veckor på hotellet. Rummet är bekvämt med balkong mot havet - med både soluppgång och solnedgång. Standarden är bra, mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukosten är mycket bra, serveras på en fin terass med högt läge. Det är en bit till staden, men stadsbussarna går ofta hela dagarna. Köp ett busskort och ladda det med så många resor som du behöver.

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Retired_Stockevik
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RegencyCliff, General Manager på Madeira Regency Cliff, svarade på det här omdömetSvarade 15 februari 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your comment. We are very pleased to learn that you enjoyed your stay.

We hope to see you back in a very near future,

With Kind Regards
Iolanda Fernandes
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2017 från mobil enhet

Bra hotell med bra o lugnt läge. Trevlig personal, rent och snyggt. Breda och sköna sängar. Bra frukost men tråkig och idéfattig middag. Många restauranger i närheten var ett bättre alternativ på kvällen.

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RegencyCliff, General Manager på Madeira Regency Cliff, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your review. We are pleased to learn that overall you enjoyed your holiday.

We hope to see you back soon,

With Kind Regards
Iolanda Fernandes
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017

Detta är inget lyxhotell men mysigt med uppmärksam och trevlig personal. Hotellet är byggt utanpå en klippa, receptionen ligger på våning 6 som är i gatunivå på den sidan, alla rum vetter mot havet och poolerna ligger på våning 1. Det finns större pool 5€ per dag nere vid havet, vi provade inte den. Rummen var stora och fina, personalen mycket bra. Hotellets ledning har träff med gästerna över en cocktail en gång i veckan. I den lilla gemytliga lobbyn samlades folk på kvällarna, det var nog bra för de som reste ensamma eller om man bara ville prata med andra gäster. Musikunderhållning erbjöds ett par gånger i veckan

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Lars K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RegencyCliff, General Manager på Madeira Regency Cliff, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We are delighted to learn that you had a great holiday at Madeira Regency Cliff. Thank you for taking the time to review our hotel.

We hope to see you back very soon,

Kind Regards
Iolanda Fernandes
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2017

Allt var kanonbra.Mycket vänlig och trevlig personal.Bra rum.Världens 4:e vänligaste ställe enligt en undersökning.Bra vägnät och underbara vandringsleder.Bra mat i hela Lido området.Väldigt lätt att ta sig överallt med buss.Taxi billigt.

Rumstips: Lugnt och tyst.
Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Robert L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RegencyCliff, General Manager på Madeira Regency Cliff, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your kind comment. We are glad to hear that you enjoyed your holiday.

We hope to see you back in a very near future,

Kind Regards
Iolanda Fernandes
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2017 från mobil enhet

Ett trevligt lite lagom stort hotell med bra service och en bedårande utsikt från balkongen. Det ligger i distriktet lido området så man kommer en bit bort från myllret av trafik. Finns gott om restauranger och fina promenadstråk för den som vill avstå stadskärnan, men man kan lika väl ta lokalbussen som hotellets transfer in till stan för att sedan i långsamt tempo promenera tillbaka. Ett bra och avstressande område tycker jag och min man.

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Mia L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RegencyCliff, General Manager på Madeira Regency Cliff, svarade på det här omdömetSvarade 8 februari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your comment. We are very pleased to learn that overall you enjoyed your holiday.

We hope to have the pleasure to welcome you in a near future,

With Kind Regards
Iolanda Fernandes
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen