5 personer tittar på det här hotellet
travelup.com148 US$
Trip.com141 US$
Vio.com160 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 16 oktober 2022 från mobil enhet

Bra beläget en kort promenad från Lidobadet, där möjlighet finns för ett dopp i Atlanten. 30-40 minuters promenad till centrala Funchal. Enkelt att ta lokalbussen om man inte vill gå. Hotellet har gratis busstransport till centrum, men som måste bokas i förväg. Hela hotellet var mycket rent o fräscht. Trevligt poolområde och alla tilldelades en poolhandduk vid ankomst. Många restauranger att välja på i närområdet. Vi bodde i en studio med det mesta man behöver för att tillreda en enklare måltid. Rymlig balkong med delvis havsutsikt. Bra snabbköp finns alldeles runt hörnet och 15 minuters promenad till köpcentrat Forum. Bra frukostbuffé. Det enda negativa var att det var väldigt hög volym och slamrigt i frukostmatsalen. Kommer gärna tillbaka till härliga Madeira o hotell Alto Lido.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack HBGKatarina
Omdömet skrevs 15 september 2019

Ganska centralt beläget, modernt och rent med grönskande reception. Bra för att vara charterhotell, även bra frukost! Även en mindre men väldigt elegant pool. Tar ca 20 min att gå in till centrum från hotellet.

Rumstips: De högre delarna av hotellet har rum med bättre utsikt.
Datum för vistelsen: april 2019
1  Tack klasherman
Grupo C, Gestor på Alto Lido, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2019
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for taking the time to review your visit to Alto Lido hotel.
It is truly rewarding to hear such positive comments.
We do hope you will return to our hotel very soon.

Kind regards

Omdömet skrevs 2 juli 2019

Vi bodde här 1 vecka och är nöjda med så gott som allt. Fint nyrenoverat rum på våning 14. Rummet hade havsutsikt och en bra balkong att njuta utsikten från. Mycket bekväm säng, sov som en stock efter dagens aktiviteter. Vi var mycket nöjda med städningen av vårt rum.
Poolområdet var fint med gott om solsängar. Trevlig och hjälpsam personal i poolbaren.
Vi hade frukost inkluderat och det fanns mycket att välja på. Passionfruktsyoghurten var mycket god. Enda lilla nackdelen var att det var mycket slamrigt och hög ljudnivå i matsalen.
Hotellet ligger bra med en ca 20 minuters promenad in till centrala Funchal. Det finns gott om bra restauranger i närheten.
Hela Madeira var helt fantastiskt, vi kommer definitivt att återvända, både till ön och till Alto Lido.

Datum för vistelsen: juni 2019
Tack MRSBoman
Grupo C, Gestor på Alto Lido, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2019

Kära Gäst,
Mange tak för att du tog dig tid att skriva denna fina recension!
Vi är så glada att höra att du tycker om vårt hotell och har haft en trevlig vistelse med oss.
Varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 28 juni 2019

Jättefräscht modernt hotel centralt, nära till havsbad, strandpromenad, restauranter. Till Funchal centrum ca 5-6 km att gå, annars går bussar till centrum hela tiden, hållplats inte långt från hotellet, hotellet har egen bussavg till centrum men provade inte detta så vet ej hur det fungerade. Nära till supermarket, några minuters promenad. Vi promenerade fram o tillbaka till Funchal centrum och till Camara de Lobos längs strandproemnaden, trevliga turer. Inomhuspool, spa, gym o poolområde med poolbar med enklare rätter/snacks. Mycket fräscht o modernt. Lägenheten jättefin, städning alla dagar, tv, ac o wifi ingår, safetybox kostar 13 euro/vecka, rimligt. Fint utrustad . Åker gärna tillbaka till detta hotell.

Datum för vistelsen: juni 2019
Tack evgun2016
Grupo C, Gestor på Alto Lido, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2019

Kära Gäst,
Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack så jättemycket för din review och för din fina feedback!
Det gläder oss att ni är tillfreds med er vistelse. Det är vårt absolut största mål, att gästerna lämnar hotellet nöjda.
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!

Omdömet skrevs 19 april 2019 från mobil enhet

De första dagarna på rummet var ingen höjdare då det luktade väldigt illa på vårt rum. Vings och hotellets servicepersonal såg in i vårt problem och hittade ingen lösning för oss att behålla rummet. Helt resolut uppgraderade de oss till en svit på fjortonde våningen med vidunderlig utsikt och doftar bara nyrenoverat. Underhållningen är av hög kvalitet och de gemensamma utrymmena är av högsta kvalitet. Mycket trevligt och bra hotell. Kan rekommenderas.

Datum för vistelsen: april 2019
Tack GeorgeLj
Grupo C, Gestor på Alto Lido, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2019

Kära gäst,
Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att betygsätta hotellet online! Vi uppskattar det verkligen!
Vi är hemskt ledsen för händelsen som uppstod med dålig lukt.
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!