Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
246 US$
232 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
189 US$
177 US$
Pestana Hotel Group
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
255 US$
247 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 18 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 18 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 303 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

239 US$
175 US$
Melia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Ocean Gardens(Funchal)
99 US$
88 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
199 US$
173 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
182 US$
173 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
The Residence(Funchal)
203 US$
Cancelon
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 22/07
488 US$
466 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 071)
Filtrera omdömen
1 071 resultat
Medlemsbetyg
491
437
116
18
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
491
437
116
18
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 1 071 omdömen
Omdömet skrevs 28 februari 2017 från mobil enhet

Fina rum och trevlig frukostbuffé. Ungarna gillade poolen. Hela området ligger som i en park med mycket växter. Lagom gångavstånd till centrum och åt andra hållet badanläggningen Lido. I receptionen kan man boka de flesta utflykterna som erbjuds på ön.

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack Henrik B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gestor på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We appreciate your comments regarding your stay at Pestana Village.
It is always a pleasure to receive positive feedback.
Looking forward to welcome you in Madeira in a near future,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2016

Bra och lugnt läge med 3 pooler och tillgång till 4 restauranger inkl. pizzeria. Närheten till ett stort antal externa matställen ger den matglade stora möjligheter att trivas.
Bra service och mycket välstädad anläggning där mycket möda läggs ner även på områdets växtlighet.

Tips för att välja rum: Lugnt läge över lag på lägenheterna, ingen störande trafik.
  • Bodde här: april 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Paul I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post such a fantastic review regarding your recent stay at Pestana Village and share it with other travelers.
We were delighted to learn you had a very enjoyable time with us!
Thank you for your very kind comments regarding our pool areas, location and restaurants.
We hope to have the opportunity to welcome you back to our Hotel.

Warm regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2016

Trevligt lägenhetshotell som vi besökt flera gånger. Mycket bra service med bra uppslag på utflykter. Passar alla åldrar. Två pooler, en inomhus och en utomhus. Serveringspersonalen mycket trevlig och mån om att göra sitt bästa.

Tips för att välja rum: Välj mot parkområdet
  • Bodde här: april 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 502margaretak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Manager på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us. Your positive comments about us have been really appreciated and we sincerely hope that your travelling plans bring you back to Madeira again, so we can have the pleasure of hosting you again to offer “Memorable Moments”.

Kind regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2016 från mobil enhet

Bra standard och mycket fint hotell. Räkna dock inte med att skapa några avancerade måltider i köksvrån, det är litet och fungerar nog bäst för att koka kaffe och steka ett par ägg.
Hotellet ligger relativt nära Funchal centrum och det är nära till flera bra barer och restauranger.

Bodde här: november 2016, reste med vänner
Tack larshI5179DC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for choosing Pestana Village for your stay at Madeira and for taking some of your time for sharing your feedback. We are pleased to note that the experience at the Pestana Village met your expectations and that you had a really nice and comfortable stay with us. Thank you once again for your kind comments and we look forward to welcoming you and your family back to the Pestana Village.

Yours sincerely,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2016

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Pestana Village Garden Resort Aparthotel i Funchal. Vi firade guldbröllop, vilket på ett mycket trevligt sätt uppmärksammades av hotellet med cava till frukost och en flaska på kylning på rummet. Bidrog till att göra "vår dag" trevlig på alla sätt. Överhuvudtaget trevlig, vänlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med Madeira, Funchal och Petana Village. Tack!

Tips för att välja rum: Om du vill se havet måste du upp från marknivå och nästa våning. Havet ligger söderut.
  • Bodde här: mars 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Ulla C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for visiting the Pestana Village during the special moment of the celebration of your wedding anniversary.
The “Island of flowers and eternal Spring” of Madeira is the best destination for this type of celebrations and Pestana Village one of the best choices to stay because of our location, gardens, pools and gastronomy.
Your kind comments were shared with all the staff members, who were happy to know of your satisfaction.
We would like to take this opportunity to invite you to join our loyalty program Pestana Priority Guest which is available at our website.

Kindest regards,

Tiago Gouveia | Unit Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen