Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt hotell i underbar trädgård.”
Omdöme om Pestana Village

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Pestana Village
Rankad som nummer 27 av 88 hotell i Funchal
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs mars 9 2017

Ett trevligt hotell med mycket hjälpsam och trevlig personal. Lägenheterna är fräscha och bra möblerade. Flera mycket bra restauranger, bl a Adega. Trädgården är helt enastående med massor av vackra blommor.

  • Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack ingegerder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gestor på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade mars 17 2017
Google-översättning

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you for choosing our hotel for your holidays in Madeira.
We can only thank you about this lovely review.
We hope to have the pleasure of welcoming you back in a near future.

Wishing all the best, we remain with kind regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (957)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 957 omdömen

Omdömet skrevs februari 28 2017 från mobil enhet

Fina rum och trevlig frukostbuffé. Ungarna gillade poolen. Hela området ligger som i en park med mycket växter. Lagom gångavstånd till centrum och åt andra hållet badanläggningen Lido. I receptionen kan man boka de flesta utflykterna som erbjuds på ön.

Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
Tack Henrik B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gestor på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade mars 3 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We appreciate your comments regarding your stay at Pestana Village.
It is always a pleasure to receive positive feedback.
Looking forward to welcome you in Madeira in a near future,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 30 2016

Bra och lugnt läge med 3 pooler och tillgång till 4 restauranger inkl. pizzeria. Närheten till ett stort antal externa matställen ger den matglade stora möjligheter att trivas.
Bra service och mycket välstädad anläggning där mycket möda läggs ner även på områdets växtlighet.

Tips för att välja rum: Lugnt läge över lag på lägenheterna, ingen störande trafik.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Paul I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade januari 9 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post such a fantastic review regarding your recent stay at Pestana Village and share it with other travelers.
We were delighted to learn you had a very enjoyable time with us!
Thank you for your very kind comments regarding our pool areas, location and restaurants.
We hope to have the opportunity to welcome you back to our Hotel.

Warm regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 30 2016

Trevligt lägenhetshotell som vi besökt flera gånger. Mycket bra service med bra uppslag på utflykter. Passar alla åldrar. Två pooler, en inomhus och en utomhus. Serveringspersonalen mycket trevlig och mån om att göra sitt bästa.

Tips för att välja rum: Välj mot parkområdet
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 502margaretak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Manager på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade december 2 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us. Your positive comments about us have been really appreciated and we sincerely hope that your travelling plans bring you back to Madeira again, so we can have the pleasure of hosting you again to offer “Memorable Moments”.

Kind regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 13 2016 från mobil enhet

Bra standard och mycket fint hotell. Räkna dock inte med att skapa några avancerade måltider i köksvrån, det är litet och fungerar nog bäst för att koka kaffe och steka ett par ägg.
Hotellet ligger relativt nära Funchal centrum och det är nära till flera bra barer och restauranger.

Bodde här: November 2016, reste med vänner
Tack larshI5179DC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for choosing Pestana Village for your stay at Madeira and for taking some of your time for sharing your feedback. We are pleased to note that the experience at the Pestana Village met your expectations and that you had a really nice and comfortable stay with us. Thank you once again for your kind comments and we look forward to welcoming you and your family back to the Pestana Village.

Yours sincerely,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Funchalhotell
2 km bort
Pestana Grand Premium Ocean Resort
0,1 km bort
Pestana Miramar
Pestana Miramar
Nr 39 av 88 i Funchal
455 omdömen
0,8 km bort
Pestana Casino Park
Pestana Casino Park
Nr 34 av 88 i Funchal
3 000 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,7 km bort
Pestana Palms
Pestana Palms
Nr 17 av 88 i Funchal
526 omdömen
5 km bort
Ocean Gardens
Ocean Gardens
Nr 31 av 88 i Funchal
408 omdömen
0,3 km bort
Pestana Carlton Madeira
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Pestana Village? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Pestana Village

Adress: Estrada Monumental 194, Funchal, Madeira 9000-098, Portugal
Region: Portugal > Madeira Islands > Madeira > Funchal
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 14 av Familjehotell i Funchal
Nr 22 av Spahotell i Funchal
Nr 23 av Romantiska hotell i Funchal
Nr 27 av Lyxhotell i Funchal
Prisklass: 715 kr - 1 238 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Pestana Village 4*
Antal rum: 150
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, PESTANA MANAGEMENT - Servicos de Gestao S.A., World Independent Hotel Promotion, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Pestana Village. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Pestana Village Garden Resort Aparthotel Hotel Funchal
Pestana Village Garden Funchal
Pestana Village Garden Hotel Aparthotel
Pestana Hotel Funchal

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt